Maija Mehiläinen dvd


Maija Mehiläinen dvd: Animaatiosarja kertoo Maija-nimisen mehiläisen kasvutarinan. Saksassa Die Biene Maja -nimellä tunnetun Maija Mehiläisen jaksot on luotu vuonna 1975 ja jaksoja on tehty yhteensä 104 osaa. Suomessakin suosittua lastenohjelmaa on esitetty useaan otteeseen mm. Ylen kanavilla. Dvd-versiona on saatavilla sarjan alkuosa, toivottavasti tulevaisuudessa koko tuotanto.

Maija Mehiläisen tunnusmusiikki lienee tuttu lähes jokaiselle tämän päivän äidille ja isälle omasta lapsuudesta. Muistin virkistämiseksi, Maijan tarinahan alkaa näin: Maija on utelias ja omapäinen tyttömehiläinen, joka syntyy eräänä päivänä mehiläiskeossa, heti innokkaana tutustumaan kaikkeen ympärillään, niin ystäviin kuin vihollisiinkin. Maija kaipaa ulos suureen maailmaan! Ensin on kuitenkin opittava miten pesää suojellaan kuumalta auringonpaahteelta, ja miten lennetään! Villellä on kyllä hieman lentämisongelmia... Mielenkiintoinen maailma odottaa Maijan tutkimusretkiä.

Huom. nykyään on myynnissä myös uusia piirrettyjä Maijan nimellä. Tällä sivulla esiteltävät piirretyt ovat nimenomaan niitä alkuperäisiä. Tämä on hyvä tietää jos etsit niitä lapsuudesta tuttuja jaksoja.


Maija Mehiläisen dvd-sarja sisältää seuraavat julkaisut:

Maija Mehiläinen Kokoelma 1 keräilybox
Maija Mehiläinen 1
Maija Mehiläinen 2
Maija Mehiläinen 3
Maija Mehiläinen 4
Maija Mehiläinen 5
Maija Mehiläinen 6
Maija Mehiläinen 7
Maija Mehiläinen 8
Maija Mehiläinen 9
Maija Mehiläinen 10
Maija Mehiläinen 11


Lisäksi jo myynnistä poistuneet vanhat versiot dvd-julkaisuista nähtävissä alla. Samat jaksot ovat siis nykyään saatavilla uusiin kansiin pakattuna kuten yläpuolella on listattuna. Aiemmin oli vain 26 jaksoa saatavilla, nyt uuden painoksen myötä jaksoja on julkaistu lisää. Alla olevat levyt olivat Pan Visionin tuotantoa, nyt videolevityksestä vastaa Atlantic Film. Tuotteiden saatavuus siis hyvä.


Maija Mehiläinen Lentoharjoituksia
Maija Mehiläinen Maija pelastaa päivän
Maija Mehiläinen Maija hankkii ystäviä
Maija Mehiläinen Hyppykilpailu
Maija Mehiläinen Epäilyttävä tarina
Maija Mehiläinen Maija varamuurahaisena
Maija Mehiläinen Keräilybox 26 ensimmäistä jaksoaTarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avulla


Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle


Hakusanat: Maija Mehiläinen dvd
 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5