Maija Mehiläinen Keräilybox dvd


Maija Mehiläinen Keräilybox dvd: Upea kokoelma-box Maija Mehiläinen -fanille omaan dvd-hyllyyn tai lahjaksi. Maija Mehiläistä myydään normaalisti yksittäisinä dvd-levyinä n. 10 euron hintaan, mutta tässä kokoelma-boxissa levyt saa huomattavasti edullisemmin.

Sisältää kaikki ensimmäiset julkaistut 26 jaksoa
Yhteensä 6 dvd-levyä samassa boxissa

Utelias ystävämme Maija Mehiläinen on ystävineen aina valmis seikkailuun! Maija on utelias ja omapäinen tyttömehiläinen, joka syntyy eräänä päivänä mehiläiskeossa, heti innokkaana tutustumaan kaikkeen ympärillään, niin ystäviin kuin vihollisiinkin. Maija kaipaa ulos suureen maailmaan! Ensin on kuitenkin opittava miten pesää suojellaan kuumalta auringonpaahteelta, ja miten lennetään! Villellä on kyllä hieman lentämisongelmia...

Kun Maija on vihdoinkin päässyt Villen avustuksella livahtamaan pesästä kedolle, hän hämmästelee ruohoa ja kukkia...sekä tapaa Surri-sudenkorennon, joka osaa lentää taitavasti kimaltelevilla siivillään. Maija törmää myös pulassa olevaan muurahaisarmeijaan ja pääsee komentamaan heitä. Mutta se ei olekaan ihan helppoa! Tällä kokoelmalla kuulemme ja näemme kaikki 26 jännittävää tarinaa. Mukana tietysti myös kaikkien tuntema klassinen jaksojen tunnusmusiikki. Maija Mehiläinen on pörrännyt lasten sydämiin ympäri maailmaa! Maijan on luonut entinen Disney–taiteilija Marty Murphy. Sarja perustuu Waldemar Bonselsin klassikkokirjaan.

Maija Mehiläinen Keräilybox dvd
Sisältää dvd:t 1, 2, 3, 4, 5 ja 6 samassa keräilykotelossa
Ikäsuositus: sallittu myös perheen pienimmille
Puhumme suomea
Kesto noin xxx minuuttia eli yhteensä x tuntia
Julkaisuvuosi: 2008
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Saatavuustilanne: valmistus päättynyt, tuote on korvattu uudella painoksella. Katso lisätiedot Maija Mehiläisen dvd-osastolta alla olevan linkin kautta.


Takaisin Maija Mehiläisen osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle


Hakusanat: Maija Mehiläinen Keräilybox dvd
 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.muumimukihaku.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5