Maija Mehiläinen: Maija pelastaa päivän dvd


Maija Mehiläinen Maija pelastaa päivän dvd: Utelias ystävämme Maija Mehiläinen on ystävineen aina valmis seikkailuun!

Maija törmää niityllä ilkikuriseen kärpäseen ja pääsee tutustumaan ihmisen taloon. Tiedonjano on kuitenkin kostautua Maijan jäädessä loukkuun suljetun ikkunan taakse…onneksi talon valkopartainen asukas pitää kuitenkin hunajasta!

DVD:n toisessa jaksossa Maija tarjoutuu panttivangiksi lukki Teklan virittämään verkkoon pelastaakseen Rouva Kärsäkkään puolisoineen pulasta! Villeltä on tainnut mennä koulussa ruoanetsimisopetus ohi korvien..

Maijalle, Villelle ja heinäsirkka Flipille on tulla metsäpalon uhatessa hiki! Neuvokas Maija keksii kuitenkin pelastuskeinon ja auttaa samalla myös etanalapsukaiset lukin kynsistä.

Neljännessä tarinassa Ville menettää muistinsa pudottuaan hevosen selästä, ja luulee olevansa muurahainen – ihmettelyä ja naurunpyrskähdyksiäkin on tiedossa, ennen kuin Ville saadaan järkiinsä.

DVD sisältää jaksot 5-8. Puhumme suomea!

Maija Mehiläinen: Maija pelastaa päivän dvd
Ikäsuositus: sallittu myös perheen pienimmille
Puhumme suomea
Kesto: 92 minuuttia
Julkaisuvuosi: 20xx
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Saatavuustieto: Tämä on Maija Mehiläisen vanhaa painosta. Samat jaksot on nyt pakattu uusiin kansiin, ks. tällä hetkellä myynnissä olevat versiot uusilla kansikuvilla palaamalla alta Maija Mehiläisen osastolle.Takaisin Maija Mehiläisen dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle


Hakusanat: Maija Mehiläinen Maija pelastaa päivän dvd
 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.muumimukihaku.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5