Maija Mehiläinen: Hyppykilpailu dvd


Maija Mehiläinen Hyppykilpailu dvd: Utelias ystävämme Maija Mehiläinen on ystävineen aina valmis seikkailuun!

Maija ja Ville tutustuvat heinäsirkkaan, joka on jäänyt vaeltavasta joukostaan jälkeen. Kekseliäät ystävykset auttavat heinäsirkkaa samaan toverinsa kiinni.

Maija ystävineen osallistuu myös suureen hyppykilpailuun, ja heinäsirkka Flip ylpeilee etukäteen olevansa paras ja nopein. Käy kuitenkin ilmi että Flip ei ole ainoa joka osaa hypätä pitkälle.

Koditon toukka päätyy Maijan ja Ville hoiviin, ja he saavat todistaa kuinka söpö toukka muuttuu rumaksi otukseksi ja sen jälkeen kauniiksi perhoseksi. Maijan ja Ville metsään saapuu myös kutsumattomia vieraita….. DVD:llä on mukana neljä tarinaa.

Maija Mehiläinen on pörrännyt lasten sydämiin ympäri maailmaa! Maijan on luonut entinen Disney –taiteilija Marty Murphy. Sarja perustuu Waldemar Bonselsin klassikkokirjaan.

DVD sisältää jaksot 13-16. Puhumme suomea!

Maija Mehiläinen: Hyppykilpailu dvd
Ikäsuositus: sallittu myös perheen pienimmille
Puhumme suomea
Kesto: 92 minuuttia
Julkaisuvuosi: 20xx
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Saatavuustieto: Tämä on Maija Mehiläisen vanhaa painosta. Samat jaksot on nyt pakattu uusiin kansiin, ks. tällä hetkellä myynnissä olevat versiot uusilla kansikuvilla palaamalla alta Maija Mehiläisen osastolle.Takaisin Maija Mehiläisen -osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle


Hakusanat: Maija Mehiläinen Hyppykilpailu dvd
 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.muumimukihaku.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5