Maija Mehiläinen: Maija varamuurahaisena dvd


Maija Mehiläinen Maija varamuurahaisena dvd: Utelias ystävämme Maija Mehiläinen on ystävineen aina valmis seikkailuun!

Maija oppii tuntemaan muurahaisten elämää ja ihastuu siihen ikihyviksi. Muurahaiskeossa ei tylsää päivää näe, vaan koko ajan sattuu ja tapahtuu. Ville tosin ei viihdy ihan yhtä hyvin...

Eräänä päivänä Maija löytää ikkunalta ansaan jääneen heinäsirkan ja päättää ystäviensä avulla pelastaa sen. Valitettavasti myös talon kissa on iskenyt silmänsä sirkkaan.

Utelias Maija eksyy Villen kanssa sumuun, mutta siitä selviydyttyään Maija näkee maailman eri lailla. Metsä on täynnä eläimiä, jotka ovat naamioituneet huomaamattomiksi. Maija on haltioissaan tästä huomiostaan, joka kiehtoo häntä kovasti.

Viimeisessä jaksossa Flip pähkäilee perhehuolien kanssa ja saakin idean asian ratkaisuksi….Olisiko Flipin kuitenkin kannattanut miettiä ratkaisua hieman pitempään?

Maija Mehiläinen on pörrännyt lasten sydämiin ympäri maailmaa! Maijan on luonut entinen Disney –taiteilija Marty Murphy. Sarja perustuu Waldemar Bonselsin klassikkokirjaan.

DVD sisältää jaksot 22-26. Puhumme suomea!

Maija Mehiläinen: Maija varamuurahaisena dvd
Ikäsuositus: sallittu myös perheen pienimmille
Puhumme suomea
Kesto: 1xx minuuttia
Julkaisuvuosi: 20xx
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Saatavuustieto: Tämä on Maija Mehiläisen vanhaa painosta. Samat jaksot on nyt pakattu uusiin kansiin, ks. tällä hetkellä myynnissä olevat versiot uusilla kansikuvilla palaamalla alta Maija Mehiläisen osastolle.Takaisin Maija Mehiläisen dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle


Hakusanat: Maija Mehiläinen Maija varamuurahaisena dvd
 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.muumimukihaku.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5