Maija Mehiläinen: Epäilyttävä tarina dvd


Maija Mehiläinen Epäilyttävä tarina dvd: Utelias ystävämme Maija Mehiläinen on ystävineen aina valmis seikkailuun!

Maija tapaa Hieronymus tuhatjalkaisen, jonka yksi monista jaloista ei toimi ollenkaan. Tuhatjalkaisella olisi vieläpä tärkeä esiintyminen edessä! Onneksi Maijalla on idea ratkaisuksi…..

Flip joutuu lihansyöjäkasvin ansaan harjoitellessaan hyppykilpailuja varten ja Maija puolestaan päätyy ansaan hämähäkin verkkoon! Onneksi molemmat saavat pian apua ystäviltään tukaliin tilanteisiinsa.

Myrsky iskee puutarhaan ja Maija hakeutuu Villen kanssa suojaan, jossa he saavat kuulla epäilyttävän tarinan….He myös oppivat, että kaskaat asuvat maan alla ja päätyvätkin tekemään tuttavuutta niiden kanssa. Ja illalla pidetään suuri kaskaiden konsertti!

Maija Mehiläinen on pörrännyt lasten sydämiin ympäri maailmaa! Maijan on luonut entinen Disney –taiteilija Marty Murphy. Sarja perustuu Waldemar Bonselsin klassikkokirjaan.

DVD sisältää jaksot 17-21. Puhumme suomea!

Maija Mehiläinen:  Epäilyttävä tarina dvd
Ikäsuositus: sallittu myös perheen pienimmille
Puhumme suomea
Kesto: 1xx minuuttia
Julkaisuvuosi: 20xx
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Saatavuustieto: Tämä on Maija Mehiläisen vanhaa painosta. Samat jaksot on nyt pakattu uusiin kansiin, ks. tällä hetkellä myynnissä olevat versiot uusilla kansikuvilla palaamalla alta Maija Mehiläisen osastolle.Takaisin Maija Mehiläisen dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle


Hakusanat: Maija Mehiläinen Epäilyttävä tarina dvd
 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.muumimukihaku.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5