Maija Mehiläinen: Maija hankkii ystäviä dvd


Maija Mehiläinen Maija hankkii ystäviä dvd: Utelias ystävämme Maija Mehiläinen on ystävineen aina valmis seikkailuun!

Omapäinen tyttömehiläinen Maija ja hänen ystävänsä Ville yrittävät piristää masentunutta ja ujoa kastematoa erilaisilla leikeillä, joka osoittautuukin olevan aivan voittamaton syömiskilpailussa.

Seuraavaksi he tapaavat sammakon, jolla on kova nälkä ja jonka mielestä Maija ja Ville olisivat sopiva aamupala... Sammakko ei kuitenkaan ole kovin nokkela ja jää ilman ruokaa; ystävykset jopa päätyvät auttamaan sammakon pulasta!Koko päivän kestänyt rankkasade uhkaa kaveruksia ja Maija päätyy myös seikkailemaan tulikärpäsen kanssa maan alle, jossa kaikki on aivan erilaista kuin maan pinnalla.

Maija Mehiläinen on pörrännyt lasten sydämiin ympäri maailmaa! Maijan on luonut entinen Disney –taiteilija Marty Murphy. Sarja perustuu Waldemar Bonselsin klassikkokirjaan.

DVD sisältää jaksot 9-12. Puhumme suomea!

Maija Mehiläinen: Maija hankkii ystäviä dvd
Ikäsuositus: sallittu myös perheen pienimmille
Puhumme suomea
Kesto: 92 minuuttia
Julkaisuvuosi: 20xx
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Saatavuustieto: Tämä on Maija Mehiläisen vanhaa painosta. Samat jaksot on nyt pakattu uusiin kansiin, ks. tällä hetkellä myynnissä olevat versiot uusilla kansikuvilla palaamalla alta Maija Mehiläisen osastolle.



Takaisin Maija Mehiläisen dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle


Hakusanat: Maija Mehiläinen Maija hankkii ystäviä dvd
 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi



 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5