Viidakkovekara Juuso 5 - Sirkuksen sankarit dvd


”Elämä viidakossa on ihanaa, ja Viidakkovekara Juuso ja hänen ystävänsä Riitta nauttivat olostaan ja kavereidensa seurasta. Mutta roistot vaanivat varjoissa, ja pikku ystävämme joutuvat tuon tuostakin uusiin seikkailuihin.”

Sirkuksen sankarit
Viidakkovekara Juuso ja Riitta tekevät temppuja Lihapulla-Kallen myydessä lihapullia. Lahjakas kolmikko pestataan sirkukseen, ja yleisön joukossa istuvat toimittaja Tussi ja valokuvaaja Linssi kielivät näkemästään kenraalille, joka ei vieläkään ole saanut tehtyä Juusosta Juusolandian maskottia. Riitta ja Juuso pötkivät pakoon ilman Kallea ja kohtaavat tontun, jolla on taikavoimia...

Kylmään Pohjolaan
Viidakkovekara Juuso ja Riitta matkaavat tontun kanssa pohjoiseen. Juuso ystävystyy majavaperheen kanssa, ja kun Riitta joutuu ilveksen kynsiin, majavat auttavat pelastamaan hänet. Pikku ystävämme tapaavat matkallaan filmitähtikarhun, jota käytetään mainoksen kuvauksissa. He saavat karhun lähtemään kanssaan vapauteen, ja niin ystävyksillä on käytössään oiva kulkupeli. Juuso yrittää saada vastentahtoisen tontun opettamaan hänelle, kuinka tullaan näkymättömäksi!

Viidakkovekara Juuso 5 Sirkuksen sankarit dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 48 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2003
Lajityyppi: Lastenelokuva Saatavuustieto: valmistus loppunut, ei saatavilla enää Suomessa.


Takaisin Viidakkovekara Juuson dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5