Viidakkovekara Juuso 4 - Lihapullakapina dvd


”Juusolandian kenraali jahtaa yhä Viidakkovekara Juusoa tehdäkseen tästä kotimaansa maskotin. Siksi Juuso ja Riitta joutuvat pakenemaan roistoja sekä maitse että vesitse – kumiveneellä! Uudet seikkailut odottavat...”

Lihapullakapina
Juuso ja Riitta pakenevat roistoja kumiveneeseen, joka on sidottu jokialukseen. Kun alus saapuu satamaan, Juuso jää vangiksi, mutta Riitta vapauttaa hänet kahden laivarotan avustuksella. He löytävät tiensä laivaan, jossa heidän ystävänsä Lihapulla-Kalle on kokkina. Laivan kapteenilla on pahat mielessään ja hän aikoo siepata Riitan. Mutta silloin Kalle tulee apuun ja ryhtyy oitis lihapullalakkoon! Moisten toimien edessä taipuu kapteeni kuin kapteeni, ja pian pikku ystävämme ja Lihapulla-Kalle ovat jälleen maissa.

Monitaituri Juuso
Pikku ystävämme viettävät rauhaisaa elämää saarella, ja Riittaa alkaa ärsyttää Viidakkovekara Juuson väitteet siitä, että hän on itse oppinut kaikki taikatemppunsa. Mutta sitten Juuso kertoo Riitalle, miten kaikki alkoi, kun hänet löydettiin pienokaisena viidakosta...

Viidakkovekara Juuso 4 Lihapullakapina dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 48 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2003
Lajityyppi: Lastenelokuva 


Saatavuustieto: valmistus loppunut, ei saatavilla enää Suomessa.Takaisin Viidakkovekara Juuson dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5