Viidakkovekara Juuso 1 - Kidnappaus dvd


”Lähde Viidakkovekara Juuson mukana jännittäviin seikkailuihin seitsemälle merelle ja maailman ääriin roistot kannoillaan ja ystävät matkakumppaneinaan. Viidakkovekara Juuso on merkillinen pikkukaveri, jota jahtaa moni, niinpä vaarat vaanivat jokaisen kulman takana ja mitä vain voi tapahtua, kun mieli palaa yhä uusiin seikkailuihin.”

Etelään vie tie
Paetessaan toimittaja Tussia ja valokuvaaja Linssiä Viidakkovekara Juuso ja Riitta päätyvät Etelä-Eurooppaan. Siellä pikku ystävämme rientävät päätä pahkaa rantaan ja jatkavat matkaansa vesiskootterilla – kunnes törmäävät risteilyalukseen! Sen kannella olevasta pelastusveneestä löytyy oiva piilopaikka.

Kidnappaus
Juuso ja Riitta yrittävät löytää laivalta ruokaa kenenkään huomaamatta. Aluksella on roisto, joka aikoo siepata rikkaan Kroisoksen pariskunnan pienokaisen saadakseen sievoiset lunnaat. Ystävämme saavat estettyä sieppaajan aikeet ja päätyvät vauvan kanssa pelastusveneeseen, joka ajelehtii kauas ulapalle!

Viidakkovekara Juuso 1 Kidnappaus dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 48 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2003
Lajityyppi: Lastenelokuva 


Saatavuustieto: valmistus loppunut, ei saatavilla enää Suomessa.


Takaisin Viidakkovekara Juuson dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5