Utelias Vili Robottiapina dvd


Uteliaan Vilin Daytime Emmy® -palkinnon voittanut TV-sarja palaa uusien välineiden, vempeleiden ja pelien kanssa. Vilin maailmassa on kaikenlaista puuhattavaa: leluja, laitteita jopa työkaluja. Ja mikä parasta, Vili voi käyttää arkisia asioita omien keksintöjensä kokoamiseen! Saa mielikuvituksesi liikkeelle maailman uteliaimman apinan seurassa seikkailussa Utelias Vili: Robottiapina ja muita seikkailuja!

Roboottiapina
Vili lähtee Keltahattuisen miehen kanssa museoon katsomaan upeaa uutta robottinäyttelyä. Myöhemmin Vili huomaa, miten innostunut Koiranen on ensimmäisestä robottihavainnostaan.

Vili keilaa
On keilailuilta! Vili kannustaa Keltahattuista miestä ja koettaa sitten saada itsekin pallon pyörimään. Mutta kun Vili heittää, pallo päätyy aina kouruun.

Utelias Vili vakoojana
Vili ryhtyy salaiseen tehtävään ja varjostaa Keltahattuista miestä selvittääkseen, minkä yllätyksen mies aikoo Vilille hankkia. Pysyäkseen kokonaan piilossa Vili kuitenkin tarvitsee kunnolliset vakoojan varusteet!

Flunssan kourissa
Keltahattuinen mies pitää aina niin hyvää huolta Vilistä, että hänen sairastuessaan kauheaan flunssaan Vili haluaa tehdä vastapalveluksen. Mutta miten?

Onnenlakki
Vililtä kaatuu maitokulho, se joutuu valtavaan rankkasateeseen eikä millään pääse ruutuhyppelyssä seitsemännen ruudun ohi. Sitten Keltahattuinen mies antaa Vilille uuden lippalakin, ja heti kun Vili laittaa sen päähänsä, vastoinkäymisen muuttuvat onnenpotkuiksi!

Vili hattumaakarina
Vili haluaa itselleen yhtä hauskan hatun kuin Keltahattuisen miehen keltainen hattu. Oikean päähinen valitseminen on kuitenkin vaikeaa, eikä kukaan näytä tunnistavan häntä lierihatussa tai baijerilaishatussa.

Vanhasta uutta
Kaupunki on luvannut palkinnon rakennukselle, jossa kierrätetään eniten. Vili on innokas auttamaan - kunhan oppii, mitä kierrättäminen oikeastaan tarkoittaakaan.

Utelias Vili kutoo verkon
Voiko apina alkaa kutoa verkkoa ja pyydystää siihen mitä haluaa? Vili haluaa yrittää ja käyttää lankaa, kuminauhoja, teippiä ja narua omien ansijensa rakentamiseen.


Utelias Vili Robottiapina dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 85 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Utelias Vili dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5