Tuomas Veturi - Tuomas ja majakka dvd


Tuomas on saanut tehtäväkseen viedä uuden lampun Sodorin majakkaan. Lampun on oltava perillä ennen pimeän tuloa, jotta laivat voivat luovia turvallisesti satamaan. Tuomas kuljettaa kallisarvoista lastiaan varovasti, mutta sitten se alkaa kiirehtiä eikä ehdi jarruttaa ajoissa tullessaan ratatyömaalle. Tuomas ajaa pahki puomiin ja lamppu menee rikki. Tuomas lähtee noutamaan uutta lamppua, mutta ehtiikö se toimittaa sen majakalle ajoissa?

Veturit ovat innoissaan sillä Sodorissa järjestetään markkinat, joiden valmisteluissa he saavat auttaa. Mutta Tuomaksella on sitäkin tärkeämpi tehtävä, sillä hänen vastuullaan on kuljettaa uusi lamppu majakkaan. Tuomas lähtee varovasti matkaan, mutta nähdessään miten veturit kuljettavat tavaroita markkinoille, hän alkaa kiirehtää ja vahingossa rikkoo lampun.

Sisältää jaksot

Tuomas ja majakka
Karannut auto
Edvard kuljettaa postin
Tuomas hassuttelee
Tuomas pulassa
Likaista työtä

Tuomas Veturi Tuomas ja majakka dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 61 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Tuomas Veturin dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5