Tuomas Veturi - Suuri löytöretki dvd


Tuomas ja ystävät ovat täällä taas, tällä kertaa kokopitkässä elokuvassa! Seikkailu saa alkunsa kun Tuomas tekee uskomattoman löydön ja puksuttelee hylättyyn kaupunkiin!

Kun Tuomas löytää vanhan unohdetun kaupungin, Iso-Vesijärven, päättää Herra Päätarkastaja että kaupunki kunnostetaan Sodorin päivään mennessä. Tiedossa on iso urakka, joten uusi höyryveturi Veeti tulee saarelle auttamaan Tuomasta. Veeti on hyvin monikäyttöinen veturi, sillä se on iso ja vahva. Vähän liiankin iso ja vahva... ja suosittu, ajattelee Tuomas, josta tuntuu, että hänen asemansa Sodorin parhaana veturina on uhattuna. Tuomas päättää tehdä pikku kepposen Veetille, mutta kaikki ei menekään suunnitelmien mukaan ja Tuomas katoaa. Kaikki lähtevät etsimään Tuomasta. Mutta ei kaivokset, virrat eivätkä kukkulat voi estää Tuomasta saamasta Iso-Vesijärven kaupunkia kuntoon Sodorin päivään mennessä!

Tuomas Veturi Suuri löytöretki dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 61 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Tuomas Veturin dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5