Tuomas Veturi - Pelastustehtävä Usvasaari dvd


Sodorin saarelle rakennetaan uutta pelastuskeskusta, ja kaikki veturit ahkeroivat innokkaasti työmaalla. Tuomas saa tehtäväkseen matkustaa mantereelle noutamaan rakennustöissä tarvittavaa erikoispuuta. Matkalla Tuomas joutuu tuuliajolle ja ajautuu salaperäiselle Usvasaarelle, missä se tapaa kolme metsuriveturia Sällin, Tällin ja Ferdinandin. Onnistuvatko ne auttamaan Tuomaksen takaisin kotiin?

Uudessa tunnin mittaisessa elokuvassa Tuomas saa kunnian matkustaa mantereelle ja noutaa sieltä erikoispuuta, jota tarvitaan uuden pelastuskeskuksen rakentamiseen. Mutta laivassa ei ole tilaa Tuomakselle, joten hän seuraa lautalla perässä. Matkan aikana lautta karkaa ja Tuomas ajautuu outoon paikkaan nimeltä Usvasaari. Yrittäessään löytää keinon päästä takaisin Sodorin saarelle Tuomas tutustuu kolmeen metsuriveturiin Sälliin, Tälliin ja Ferdinandiin. Onnistuvatko Sodorin saaren ystävät löytämään kadonneen Tuomaksen?

Tuomas Veturi Pelastustehtävä Usvasaari dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 60 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Tuomas Veturin dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5