Tuomas Veturi - Dieselien päivä dvd


Sodorin saarella riehuu suuri tulipalo, ja Tuomas yrittää taistella liekkejä vastaan parhaan ystävänsä Pekan kanssa. Kaikeksi onneksi apuun saapuu sammutusveturi Bella, joka on Sodorin uusin tulokas. Bella saa kaikilta kehuja rohkeudestaan, ja Tuomas alkaa viihtyä aina vain enemmän sen seurassa. Paitsioon jäänyt Pekka tuntee olonsa yksinäiseksi, kunnes dieselit pyytävät sen seuraansa.

Sodorin saarella on tuli irti! Tuomas ja Pekka taistelevat tulta vastaan... kunnes sammutusveturi Bella saapuu pelastamaan tilanteen. Bella on Sodorin uusi veturi. Hän on tosi vaikuttava ja upea! Tuomas viettää hänen kanssaan kaiken aikansa ja Pekasta tuntuu tosi yksinäiseltä, kunnes Dieselit pyytävät hänet seuraansa.

Tuomas Veturi Dieselien päivä dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 60 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Tuomas Veturin dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5