Tuomas Veturi 7 - Tuomas tulee aamiaiselle dvd


Sisältää seuraavat hauskat Tuomas Veturin jaksot. Tuomas on tuttu myös TV:stä. Suomessa on sarjasta saatavilla kattava dvd-kokoelma vanhempia ja uudempia tuotantokausia, todella paljon katsottavaa Tuomas Veturi -faneille.

ANKKANEN OTTAA OHJAT
Pekka pääsee Satamaan töihin ja ratapihalle tulee uusi veturi nimeltään Duck. Duck vaappuu kuin ankka. Isot veturit yrittävät määräillä häntä, mutta antaako Duck periksi.

PEKKA JA HARALD
Pekka hermostuu Harald-helikopterin pörinään. Hän haastaa Haraldin kisaan. Kumpi voittaa?

KARKULAINEN
Tuomas-veturin jarrut korjataan varikolla huonosti ja siitä seuraa ongelmia. Onneksi on kuitenkin ystäviä auttamassa!

PEKKA POLSKAHTAA
Pekka kehuskelee sillä ettei pelkää vettä. Mutta ylpeys voi käydä lankeemuksen edellä.

DIESEL-VETURI KUUMENEE
Ratapihalle tulee uusi veturi, Diesel. Hän on omasta mielestään kovin erinomainen eikä tarvitse neuvoja. Duck laittoi hänet hakemaan yksin tavaravaunuja. Mitä luulette, kuinka siinä käy...?

KIEROILUA
Diesel-veturi oli vihainen. Hän kosti tavaravaunujen avulla Duckille. Ei kai hän vaan onnistu saamaan muita vetureita puolelleen?

TARKKA RAJAUS
Duck oli edelleen Edvardin asemalla työskentelemässä. Typerät tavaravaunut karkasivat. Onnistuuko Duck estämään suuren onnettomuuden?

PAREMPI MYÖHÄÄN KUIN...
Päälinjan sillalla tehdään korjauksia ja veturit myöhästelevät Tuomaksen asemalta. Tämä saa hänet hyvin kärttyisäksi. Joskus on parempi myöhään kuin...

JARRUVAUNU
Veturikaksoset Donald ja Taneli tulivat Herra Päätarkastajan avuksi Skotlannista. Taisi vaan olla niin, että he saavat aikaan enemmän harmia kuin hyötyä.

LÄHETYSTÖ
Donald ja Taneli ovat hyvä parivaljakko lumen auraamisessa. He pelastavatkin Henrin kinoksesta. Toiset veturit haluaisivat heidän jäävän. Herra Päätarkastajan puheille menee lähetystö, onko siitä apua?

TUOMAS TULEE AAMIAISELLE
Tuomas-veturi on hieman itserakas ja siksi se ottaa tosissaan Kuljettajansa vitsailun. Taitaa Tuomas olla taas vaikeuksissa.

Tuomas Veturi 7 Tuomas tulee aamiaiselle dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 60 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 


Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Tuomas Veturin dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5