Tuomas Veturi 3 - Tuomas, Pekka ja lohikäärme dvd


Sisältää seuraavat hauskat Tuomas Veturin jaksot. Tuomas on tuttu myös TV:stä. Suomessa on sarjasta saatavilla kattava dvd-kokoelma vanhempia ja uudempia tuotantokausia, todella paljon katsottavaa Tuomas Veturi -faneille.

JORI JA KUULUISA VIERAS
Kuuluisa veturi vierailee rautateillä eikä Jori Isoveturi pidä siitä, että kaikkien huomio ja salamavalot kohdistuvat vieraaseen. Hän päättää näyttää kykynsä.

DONALDIN ANKKA
Herra Päätarkastaja antaa Donald Veturille oman sivuradan. Donaldin ylpeily saa aikaan kummallisia kujeita.

TUOMAS MENEE RAITEILTAAN
Koulubussi hajoaa ja Tuomas Veturi joutuu hankaluuksiin yrittäessään tehdä töitä kahden edestä. Auttaako ystävä hädässä?

TUOMAS, PEKKA JA LOHIKÄÄRME
Tuomas ja Pekka ovat hyviä ystäviä, mutta Pekka kiusoittelee Tuomasta väittämällä tämän pelkäävän pimeää. Mutta Pekka saakin itse kokea pimeässä yössä säikäyttävän näyn ? lohikäärmeen!

DIESEL ISKEE JÄLLEEN
Herra Päätarkastaja pestaa Pekka ja Duck Veturin avuksi Diesel Veturin. Diesel saa käytöksellään aikaan hämmennystä ja sotkua ? jopa veturilakon.

HENRIN METSÄ
Henri rakastaa metsää. Eräänä yönä myrsky kaataa siellä puita ja tekee tuhojaan. Onko mitään tehtävissä?

MUTAA MATKASSA
Jori Veturi on ylpeä työstään. Hän ei halua olla turhamainen eikä pesettää ja puunauttaa itseään, kuten Jaska Veturi. Mitä mieltä on asiasta herra Päätarkastaja.

JASKAN JEKKU
Jaska Veturi tuntee, ettei häntä arvosteta tarpeeksi ja niinpä hän alkaa järjestellä työtehtäviä uudelleen ilman lupaa. Mutta herra Päätarkastaja saa tietää hänen jekustaan.

TUOMAS, PEKKA JA POSTIJUNA
Tuomas ja Pekka joutuvat koville pysyäkseen aikataulussa postinkuljetuksessa. Harald Helikopteri levittää huhua koko postijunan lakkauttamisaikeesta.

TUOMAKSEEN VOI LUOTTAA
Jaska Veturi ei ole oikeasti sairas, vaan hän teeskentelee sairasta. Ja Tuomas raukka joutuu hankaluuksiin pitäessään kiinni lupauksestaan auttaa tovereitaan.

MAIJA
Nuori Maija-veturi ei välitä kokeneen Topin neuvoista ja joutuu jäisessä tasoristeyksessä pahaan pinteeseen. Pärjääkö hän sittenkään ilman apua.

Tuomas Veturi 3 Tuomas, Pekka ja lohikäärme dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 60 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 


Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Tuomas Veturin dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5