Tuomas Veturi 1 - Edward, Teppo ja vallan verrattomat juhlat dvd


Sisältää seuraavat hauskat Tuomas Veturin jaksot. Tuomas on tuttu myös TV:stä. Suomessa on sarjasta saatavilla kattava dvd-kokoelma vanhempia ja uudempia tuotantokausia, todella paljon katsottavaa Tuomas Veturi -faneille.

TOPI NUORALLATANSSIJANA
Maija-Veturi tahtoo käyttää ilman lupaa Topin rataosuutta ja keksii juonen. Ja Topi joutuu tahtomattaan melkein nuorallatanssijaksi.

EDWARD, TEPPO JA VALLAN VERRATTOMAT JUHLAT
Kaikki lapset eivät pääsisikään merenrannalle lomalla rahanpuutteen takia. Teppo ja Edvard haluavat auttaa...

PÖRINÄÄ
Kirkkoherran mehiläiset karkaavat ja kiintyvät Jaska-veturiin. Miten päästä eroon parvesta mehiläisiä.

KAUAS MERTEN TAA
Duck-veturiin iskee kaukokaipuu. Harald-helikopteri pääsee kulkemaan kauas merten taakse, veturit vaan sinne minne kiskot ylettyvät.

NAPIT VASTAKKAIN
Veturi-kaksoset Ville ja Veikko murjottavat toisilleen ja kieltäytyvät työskentelemästä yhdessä. Mutta yhteistyö on voimaa, sen he saavat oppia.

HIILITYNYT VETURI
Jori saa päähänsä, että hänelle, tärkeälle veturille, kuuluu enemmän kuin yksi hiilivaunu. Ahneus tarttuu myös Jaskaan. Duck tekee Jaskalle pienen kepposen.

PAKO
Taneli-veturi tapaa Oliverin, joka on määrätty romutettavaksi. Taneli rohkaisee mielensä ja päättää auttaa Oliveria pakomatkalla. Löytääkö Oliver paikkansa rautatiemaailmassa.

OLIVERIN OPETUS
Oliver-veturi hoitaa hienosti uuden työnsä. Häntä kehutaan. Kehuista ylpityneenä hän ei halua uskoa vanhojen vetureiden neuvoja. Vaunut tekevät uudelle tulokkaalle kapposen.

JUROTTAJA
Uusi linja-auto on yrmeä ja ilkeä vetureille. Oliver nimeääkin hänet Jurottajaksi. Jurottaja yrittää omia junamatkustajat itselleen. Onnistuuko hän aikeissaan?

ME OLLAAN SANKAREITA
Ville ja Veikko ?veturit rakastavat yllätyksiä ja tylsistyvät, jos mitään ei tapahdu. Pian ei aika käy pitkäksi:kuinka veturi-kaksoset pärjäävät vaunujen järjestäessä heille vähän vaihtelua ja kuinka he selviävät vaaratilanteesta louhoksella.

HEDELMÄLLISTÄ YHTEISTYÖTÄ
Jaska ylpeilee olevansa aina ajoissa ja väittää, ettei mikään voi estää häntä olemasta aikataulussa. Mutta ei pidä nuolaista ennenkuin tipahtaa...

Tuomas Veturi 1 Edward, Teppo ja vallan verrattomat juhlat dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 60 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 


Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Tuomas Veturin dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5