Tomi Traktori 9 - Sankari Reetu dvd


Tomi Traktori – mitä me tekisimme ilman sinua? Tomi Traktori asuu Pekkalan tilalla maanviljelijä Viivin, Matti-rengin ja kivojen kavereidensa kanssa. Oli ongelma tai tehtävä mikä tahansa, Tomi Traktori hoitaa hommat... unohtamatta hauskanpitoa ja seikkailuja matkan varrella!

Tällä videolla kuulemme viisi jännittävää tarinaa.

01 Maatilan paraati
Tomi ja Touhu keräävät omenoita, joista Matti tekee torilla myytävää mehua. Mehustin on niin kovaääninen kone, että se kuuluu ympäri pihaa, ja sen tasaisen hakkaava rytmi saa koko tilan väen vauhtiin. Mutta missä on Purre?

02 Roosa ja sade
On harmittavan sateinen päivä ja Roosan kastumisen pelko tarkoittaa, että ankat jäävät nälkäisiksi. Tomi huomaa, että ladon katossa on reikä, ja Matin pitää paikata se, ennen kuin heinät kastuvat.

03 Hinkun siivet
Lampaat on siirrettävä joen toiselle puolella olevalle niitylle, jossa olisi tuoreempaa ruohoa. Helpoin tapa olisi lennättää ne sinne yksitellen, mutta lampaat tulevat takaisin joen yli puunrunkoa pitkin, jotta pääsisivät uudestaan lentämään. Tilan ajokit toivoisivat myös osaavansa lentää.

04 Sankari Reetu
Reetu haluaisi olla sankari, mutta joskus ylpeys voittaa ja sankaruus on vähän kyseenalaista. Onneksi Tomi keksii hyvän idean, jolla Reetusta tulee takuuvarmasti sankari.

05 Suuri seikkailu
Tomilta puhkeaa rengas matkalla torille. Touhu, Roosa ja Hinku jätettiin tilalle, ja he päättävät käyttää mielikuvitustaan ja järjestää oman seikkailun.

Tomi Traktori 9 - Sankari Reetu dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Kesto n. 56 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2008
Lajityyppi: Lastenelokuva

Saatavuustieto: Valmistus lopetettu, käytettynä voi löytyä kirpputoreilta tai osto- ja myyntiliikkeistä. 
Takaisin Tomi Traktorin dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5