Tomi Traktori 5 - Otuksen armoilla dvd


Tomi Traktori – mitä me tekisimme ilman sinua? Tomi Traktori asuu Pekkalan tilalla maanviljelijä Viivin, Matti-rengin ja kivojen kavereidensa kanssa. Oli ongelma tai tehtävä mikä tahansa, Tomi Traktori hoitaa hommat... unohtamatta hauskanpitoa ja seikkailuja matkan varrella!

Tällä videolla kuulemme viisi jännittävää tarinaa.

01 Tennisässät
Matti istuu asuntovaununsa ulkopuolella ja haaveilee olevansa tennisturnauksessa. Hän järjestää Viivin kanssa tilan oman tennisturnauksen ja se on melkein kuin olisi Wimbledonissa.

02 Otuksen armoilla
Kukkakedon tilalla tapahtuu omituisia asioita. Kanat ovat lakanneet munimasta, eivätkä ne halua olla kanalassa. Mikä otus tilalla mahtaa piileskellä?

03 Suuri kuoppa
Kukkakedon tilalla on kylmä ja harmaa päivä. Viivi unelmoi aurinkoisesta päivästä uima-altaalla. Hinku kertoo Tomille, että jos kaivaa tarpeeksi syvälle, pääsee aurinkoiseen Australiaan asti. Niinpä Tomi ryhtyy hommiin.

04 Viivin syntymäpäivät
Nyt on Viivin syntymäpäivä, mutta Riffi on kadoksissa, joten hänellä ei ole aikaa järjestää juhlia. Mutta Tomi ja Matti päättävät yllättää hänet.

05 Tomin kiireinen päivä
Viivi lähtee äitinsä luo vierailulle, joten hän jättää tilan Tomin vastuulle. Tomilla on paljon hommia. Kun hän on vaihtamassa öljyjä, Kukkakedon tilalla on muutama kiusanhenki liikkeellä.

Tomi Traktori 5 - Otuksen armoilla dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Kesto n. 56 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2008
Lajityyppi: Lastenelokuva

Saatavuustieto: Valmistus lopetettu, käytettynä voi löytyä kirpputoreilta tai osto- ja myyntiliikkeistä. 
Takaisin Tomi Traktorin dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5