Tomi Traktori 4 - Linnunpelätin dvd


Tomi Traktori – mitä me tekisimme ilman sinua? Tomi Traktori asuu Pekkalan tilalla maanviljelijä Viivin, Matti-rengin ja kivojen kavereidensa kanssa. Oli ongelma tai tehtävä mikä tahansa, Tomi Traktori hoitaa hommat... unohtamatta hauskanpitoa ja seikkailuja matkan varrella!

Tällä videolla kuulemme viisi jännittävää tarinaa.

01 Linnunpelätin
Touhu ja Nikke ovat valitettavasti tuhonneet vanhan linnunpelättimen, joten Viivi pelkää, että linnut syövät kaikki siemenet. Matti on tapansa mukaan sählännyt ostosten kanssa, mutta siitä Tomi saakin hyvän idean.

02 Kolmannen asteen yhteys
Kukkakedon tilalla on elonkorjuun aika, mutta Hinku on jo ihan puhki. Samaan aikaan lähistön pelloille ilmestyy omituisia rengaskuvioita. Matti on ihan varma, että ne ovat avaruusolioiden tekemiä. Onneksi Tomi keksii mistä ne ovat lähtöisin.

03 Eväsretki
Viivi ja Tomi kutsuvat Matin ja kaikki tilan asukkaat metsäretkelle. Viivi hoitaa kaikille eväät mukaan. Mutta Nikellä ja Touhulla on oma sanottavansa asiasta.

04 Lempiasiat
Kukkakedon tilalla on kylmä sadepäivä. Viivi ja Tomi eivät pääse pellolle. Matti ja kaikki tilan asukkaat ovat tallin suojassa. He alkavat ajankuluksi näyttämään toisilleen omia lempiasioitaan. Arvaa mikä mahtaa olla Viivin ja Tomin lempiasia?

05 Kukkaisvoimaa
Kukkakedon tilalla on kesä ja Viivi laittaa puutarhaa kuntoon jokavuotista kilpailua varten. Valitettavasti hänen isänsä loukkaantuu ja hänen pitää lähteä ennen kuin puutarha on valmis. Mutta mahtaako Tomi Traktori keksiä jotain?

Tomi Traktori 4 - Linnunpelätin dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Kesto n. 56 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2006
Lajityyppi: Lastenelokuva

Saatavuustieto: Valmistus lopetettu, käytettynä voi löytyä kirpputoreilta tai osto- ja myyntiliikkeistä. 
Takaisin Tomi Traktorin dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5