Tomi Traktori 3 - Aarrejahti dvd


Tomi Traktori – mitä me tekisimme ilman sinua? Tomi Traktori asuu Pekkalan tilalla maanviljelijä Viivin, Matti-rengin ja kivojen kavereidensa kanssa. Oli ongelma tai tehtävä mikä tahansa, Tomi Traktori hoitaa hommat... unohtamatta hauskanpitoa ja seikkailuja matkan varrella!

Tällä videolla kuulemme viisi jännittävää tarinaa.

01 Touhu töissä
Touhua harmittaa, kun Tomi Traktori saa aina kaikki kivat työt, joten sillä on ikäviä suunnitelmia mielessä. Valitettavasti Touhu huomaa pian, ettei Tomin korvaaminen olekaan niin helppoa.

02 Aarrejahti
Viivin vanhasta lipastosta löytyi salaperäinen rasia. Se on valitettavasti lukossa. Tomi epäilee, että avain olisi ollut lipastossa, joka poltettiin kokossa. Miten he nyt löytävät avaimen?

03 Pekkalan karnevaalit
Viivi ja Tomi on kutsuttu kylän karnevaaleihin. Valitettavasti he eivät voi lähteä, silla pian alkaa sataa, ja porkkanat on poimittava sitä ennen. Silloin Matti saa ajatuksen.

04 Musiikin taika
Venni on tosi masentunut, eikä Viivi tiedä, mitä hänen pitäisi tehdä. Mutta kun Matti löytää vanhan kitaransa ja järjestää suuren konsertin, alkaa tapahtua yhtä sun toista.

05 Missä Muu?
On ihanan rauhallinen päivä Pekkalan tilalla. Vain Muu-lehmä on pahalla tuulella. Miksiköhän?

Tomi Traktori 3 - Aarrejahti dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Kesto n. 56 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2006
Lajityyppi: Lastenelokuva

Saatavuustieto: Valmistus lopetettu, käytettynä voi löytyä kirpputoreilta tai osto- ja myyntiliikkeistä. 
Takaisin Tomi Traktorin dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5