Tomi Traktori 2 - Urheilupäivä dvd


Tomi Traktori – mitä me tekisimme ilman sinua? Tomi Traktori asuu Pekkalan tilalla maanviljelijä Viivin, Matti-rengin ja kivojen kavereidensa kanssa. Oli ongelma tai tehtävä mikä tahansa, Tomi Traktori hoitaa hommat... unohtamatta hauskanpitoa ja seikkailuja matkan varrella!

Tällä videolla kuulemme viisi jännittävää tarinaa.

01 Autopesu
Reetu ja Tomi ajavat kilpaa. Reetu tulee ihan kuraiseksi, eikä se voi sietää likaantumista. Onneksi Tomi keksii, miten Reetu saadaan uudelleen puhtaaksi.

02 Vauhtia, Reetu!
Pekkalassa on myrskyinen keli, joten kaikki pysyttelevät sisätiloissa. Touhu on kyllästynyt kuuntelemaan Hinkun tylsiä tarinoita, joten se lähtee uhkarohkeasti ulos myrskyyn. Niin sen ei kuitenkaan olisi pitänyt tehdä.

03 Lampaat karkuteillä
Hinku ei ole enää huippukunnossa. Se on mennyt rikki ja luulee, että Viivi vie sen romuttamoon. Jälleen kerran Tomi Traktorin pitää hoitaa homma.

04 Urheilupäivä
Kylän urheilupäivä on peruutettu tulvan takia. Niinpä Tomi ehdottaa Pekkalan väelle, että he pitäisivät tilalla oman urheilupäivän.

05 Estehyppy
Venni-hevonen pitää ruoasta vähän turhan paljon, joten Viivin mielestä sen pitäisi liikkua enemmän. Venni ei välittäisi esteratsastuksesta, mutta sitäkin innokkaampia ovat Nikke ja Touhu.

Tomi Traktori 2 - Urheilupäivä dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Kesto n. 56 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2006
Lajityyppi: Lastenelokuva

Saatavuustieto: Valmistus lopetettu, käytettynä voi löytyä kirpputoreilta tai osto- ja myyntiliikkeistä. 
Takaisin Tomi Traktorin dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5