Tomi Traktori 10 - Liian kylmä maasturille dvd


Tomi Traktori – mitä me tekisimme ilman sinua? Tomi Traktori asuu Pekkalan tilalla maanviljelijä Viivin, Matti-rengin ja kivojen kavereidensa kanssa. Oli ongelma tai tehtävä mikä tahansa, Tomi Traktori hoitaa hommat... unohtamatta hauskanpitoa ja seikkailuja matkan varrella!

Tällä videolla kuulemme viisi jännittävää tarinaa.

01 Laulu maatilalle
Hinku keksii elonkorjuussa laulun ja kun hän esittää sen Tomille ja Touhulle, hekin haluavat laulaa. Hinku keksii laulut kaikille ajokeille ja eläimille ja kohta koko tila laulaa!

02 Kaksi leikkuupuimuria
Hinkulla on vähän omituinen olo, ja hän on ollut niin pitkään ladossa, ettei haluaisi tulla ulos. Siksi Viivi on jo hakenut naapurin isännän Roly-puimurin.

03 Porkkanatanssi
Viivi on tilallisten tansseissa, joten Tomin ja Touhun pitää kerätä porkkanat hänen puolestaan. Kun porkkanat on poimittu, Viivi ja Matti lähtevät tansseihin. Erikoiskiitoksena Tomille ajokit ja eläimet pitävät omat tanssiaisensa ladossa!

04 Tomi hautoo munan
Kukkakedon tilalla on kevät ja siellä syntyy paljon uusia eläimiä. Tomi ja Touhu löytävät eriskummallisen munan eivätkä he tajua mistä se on tullut. Siinä oli hassuja pilkkuja eikä se tunnu kuuluvan yhdellekään eläimelle.

05 Liian kylmä maasturille
Reetu on ollut kaupungissa ja saanut jättikokoiset monsterirenkaat. Reetu on nyt kuitenkin niin iso, ettei mahdu portista ja eivätkä isot renkaat olekaan niin cool. Renkaat eivät kuitenkaan mene hukkaan: Tomi käyttää niitä linnunpelättimeen.

Tomi Traktori 10 - Liian kylmä maasturille dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Kesto n. 56 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2008
Lajityyppi: Lastenelokuva

Saatavuustieto: Valmistus lopetettu, käytettynä voi löytyä kirpputoreilta tai osto- ja myyntiliikkeistä. 
Takaisin Tomi Traktorin dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5