Tintin seikkailut dvd BOX 6 Osat 16-18 dvd


Tuhatkaunon tapaus
Professori Tuhatkauno katoaa matkallaan Genevessä. Tintti ja kapteeni Haddock pelkäävät, että professori on vaarassa ja seuraavat hänen jälkiään, mutta juoni vain mutkistuu... Vakoojat ja salaiset agentit yrittävät estää Tinttiä pelastamasta ystäväänsä. Mutta ehkäpä hän onnistuu, jos saa apua ovelilta valepukuun pukeutuneilta henkilöiltä...

Seikkailu Punaisella merellä
Tavattuaan sattumalta kenraali Alcazarin, Tintti ja kapteeni Haddock pääsevät tietämättään asekauppiaiden jäljille. Salaperäisten lentokonekauppojen tarkoituksena on tukea vallankumousta Khemedissä. Parivaljakko kuulee syrjäytetyltä hallitsijalta, että kaiken takana on itse Rastapopoulos!

Tintti Tiibetissä
Otsikko "Lentokone syöksyi maahan Nepalissa" vie Tintin erikoiseen seikkailuun. Hän kuulee ystävänsä Tsangin olleen koneessa, eikä yhtään eloonjääneitä ole. Mutta koska Tsang oli Tintin hyvä ystävä, päättää hän lähteä kapteeni Haddockin etsimään tätä.

Suomenkielinen nimi: Tintin seikkailut 6 - Osat 16-18
Alkuperäinen nimi: Tintin 6 dvd

Huom: termi "box" tarkoittaa tässä yhteydessä, että tämä julkaisu sisältää useamman normaalisti erikseen myytävän dvd:n jaksot. Siis 1 dvd-levy, joka sisältää useamman dvd:n jaksot samassa.

Tintin seikkailut dvd BOX 6 Osat 16 - 18 dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 138 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Tintin seikkailut dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5