Tintin seikkailut dvd BOX 4 Osat 11-13 dvd


Seitsemän kristallipalloa
Äskettäin Etelä-Amerikasta palanneet tieteellisen tutkimusretken jäsenet sairastuvat yksi toisensa jälkeen merkilliseen tautiin. Ovatko he joutuneet inkojen kirouksen uhriksi? Tintti ja kapteeni Haddock yrittävät ratkaista arvoituksen.

Auringon temppeli
Jahdatessaan professori Tuhatkaunon sieppaajia Tintti ja kapteeni Haddock päätyvät Peruun. Seutu tuottaa yllätyksen toisensa jälkeen ja sieppaajat ovat kaiken aikaa yhden askeleen sankareidemme edellä. Lopulta Tintti ja kapteeni Haddock pääsevät Auringon temppeliin nuoren intiaanin, Zorrinon avulla.

Mustan kullan maa
Joku on sabotoinut bensiinierän ja autoja räjähtelee kaikkialla. Uhkaa syttyä sota johon ei löydy mitään ratkaisua. Tintti sekä Dupond ja Dupont lähtevät Khemediin öljylähteille selvittämään tapausta. He joutuvat keskelle vallankaappausyritystä, johon kilpailevat öljy-yhtiöt ovat sekaantuneet. Jos juoni onnistuu, he hallitsevat koko maailmaa. Pystyykö Tintti estämään kieron suunnitelman?

Suomenkielinen nimi: Tintin seikkailut 4 - Osat 11-13
Alkuperäinen nimi: Tintin 4 dvd

Huom: termi "box" tarkoittaa tässä yhteydessä, että tämä julkaisu sisältää useamman normaalisti erikseen myytävän dvd:n jaksot. Siis 1 dvd-levy, joka sisältää useamman dvd:n jaksot samassa.

Tintin seikkailut dvd BOX 4 Osat 11 - 13 dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 138 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Tintin seikkailut dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5