Tintin seikkailut dvd BOX 3 Osat 8-10 dvd


Salaperäinen tähti
Maailmanloppu on lähellä, kun jättiläismäinen tähti on matkalla kohti Maata. Tähti ei osu maapalloon, mutta jättää jälkeensä meteoriitin, joka syöksyy pohjoiseen Jäämereen ja muodostaa uutta, arvokasta metallia. Kun metallin joutuminen pahan Bohlwinkelin käsiin yritetään estää, Tintti, Milou ja kapteeni Haddock kohtaavat jättiläismäisiä hämähäkkejä ja räjähtäviä sieniä.

Yksisarvisen salaisuus
Yksisarvinen-aluksen kolme pienoismallia auttavat Tinttiä pääsemään Rakham Punaisen aarteen jäljille. Aarre kuului aikaisemmin merirosvolle, joka taisteli kapteeni Haddockin esi-isää vastaan. Taskuvarkaat ja gangsterit seuraavat jälkiä Moulinsartin linnaan, missä Nestor-hovimestari ilmestyy kuvioihin epäilyttävällä ja dramaattisella tavalla.

Rakham Punaisen aarre
Sir Francis Haddockin jälkeensä jättämä kartta apunaan Tintti lähtee seilaamaan Sirius-aluksella kapteeni Haddock ruorissa. Meriseikkailusta tulee entistäkin jännittävämpi, kun laivan salamatkustaja osoittautuu professori Tuhatkaunoksi, joka on tuonut mukanaan sukellusveneen syvänmerentutkimusta varten!

Huom. kuvassa Ruotsi-version kansikuva. Suomi-version kansikuvaa ei nyt saatavilla. Kansikuva muuten sama, mutta Suomi-versiossa kansilehden tekstit ovat tietysti suomeksi.

Suomenkielinen nimi: Tintin seikkailut 3 - Osat 8-10
Alkuperäinen nimi: Tintin 3 dvd

Huom: termi "box" tarkoittaa tässä yhteydessä, että tämä julkaisu sisältää useamman normaalisti erikseen myytävän dvd:n jaksot. Siis 1 dvd-levy, joka sisältää useamman dvd:n jaksot samassa.

Tintin seikkailut dvd BOX 3 Osat 8 - 10 dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 92 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Tintin seikkailut dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5