Tintin seikkailut dvd BOX 1 Osat 1-4 dvd


Tintti Amerikassa
Tintti on gangstereita vilisevässä Chicagossa kieltolain aikaan, kun jännittävä seikkailu alkaa. Paikalliset rikolliset eivät toivota häntä avosylin tervetulleeksi, joten hän tarvitsee kaiken neuvokkuutensa nujertaakseen viholliset.

Faaraon sikarit
Tintti kohtaa yhä uudestaan samat rikolliset. Hän taistelee niin Egyptissä kuin Intiassakin salakuljettajia vastaan, joihin kuuluvat paha merimies Allan sekä salaperäinen Rastapopoulos-huijari. Mutta Tintti saa hyvät ja uskolliset ystävät Oliveira Da Figueirasista sekä Dupondista ja Dupontista.

Sininen Lootus
Tintti taistelee yhä huumekauppiaita vastaan. Hän matkustaa Kiinaan ja joutuu yksin kamppailuun gangstereita, kiinalaisia viranomaisia, lahjottuja länsimaalaisia ja ilkeämielisiä japanilaisia vastaan. Saatuaan apua mm. uudelta ystävältään Tsangilta hän onnistuu vangitsemaan salakuljettajajoukkion johtajan, Rastapopouloksen.

Särkynyt korva
Arumbajaintiaanien patsas varastetaan museosta ja samanlainen toimitetaan nopeasti tilalle. Aina tarkka Tintti huomaa patsaassa yksityiskohdan, josta hän tajuaa, että alkuperäinen on vaihdettu väärennökseen. Hän joutuu kulkemaan pitkin Etelä-Amerikan hurjia viidakoita ja jokia ennen kuin patsaan salaisuus selviää.

Suomenkielinen nimi: Tintin seikkailut 1 - Osat 1-4
Alkuperäinen nimi: Tintin 1 dvd

Huom: termi "box" tarkoittaa tässä yhteydessä, että tämä julkaisu sisältää useamman normaalisti erikseen myytävän dvd:n jaksot. Siis 1 dvd-levy, joka sisältää useamman dvd:n jaksot samassa.

Tintin seikkailut dvd BOX 1 Osat 1 - 4 dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 161 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Tintin seikkailut dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5