Taotao 6 - Kadonneet keijut dvd


Missä salo sinertää ja nurmi on kauniin vihreää ja kaikki on niin rauhaisaa…

Kiinassa, kaukaisessa ja rauhallisessa Waizan-laaksossa Himalajan korkeiden vuorien jylhissä maisemissa elää Taotao, pieni pandakarhu. Siellä myös äitipanda kertoo Taotaolle ja hänen ystävilleen apina Kikille, tikka Chiptalle, Purpur-oravalle ja pupuveljeksille ihmeellisiä ja opettavaisia tarinoita.

Tällä DVD:llä kuulemme viisi tarinaa.

01 Tarina rumasta ankanpoikasesta
Olipa kerran pieni ankanpoikanen, joka näytti kovin erikoiselta. Se joutui pian pilkan ja syrjinnän kohteeksi ja karkasi kotoa. Vuoden kuluttua se palasi kotiinsa, eikä kukaan enää ikinä pilkannut sitä….sillä se ei ollutkaan ankka vaan kaunis joutsen!

02 Tarina pöllöstä ja pohjatuulesta
Pieni pöllö, jolla oli hohtavan valkea höyhenpeite, lähti pohjoistuulen mukana etelään. Perillä sen oli kuitenkin mahdoton piiloutua ihmisiltä, sillä sen vaalea väri pisti silmään kaikkialla. Onneksi muute eläimet olivat pikku pöllön apuna….

03 Tarina saapasjalkakissasta
Olipa kerran kissa, joka oli päättänyt auttaa isäntäänsä, köyhää myllärin poikaa. Kissa halusi auttaa poikaa saamaan mainetta ja mammonaa, ja kehittelikin suuren suunnitelman tämän toteuttamiseksi.

04 Tarina kalan lahjasta
Pieni kissanpentu kalasti päivittäin joesta itselleen ja sairaalle isoisälleen ruokaa, kuitenkaan onnistumatta kovin hyvin. Vihdoin kissan onnistui napata pienen pieni kala….joka osasikin puhua! Kissa ei halunnutkaan tappaa pikku kalaa, vaan alkoi hoivata sitä.

05 Tarina kadonneista keijuista
Eräässä kaukaisessa maassa yhdeksänpäinen lohikäärme vangitsi keijut, jotka olivat vastuussa valosta ja väreistä. Onneksi kolme urheaa kiiltomatoa päättivät pelastaa keijut lohikäärmeen tyrmästä.

Taotao 6 - Kadonneet keijut dvd
Sisältää jaksot 22-26
Puhuttu suomeksi
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Kesto yli 100 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2007
Lajityyppi: Lastenelokuva

Saatavuustieto: Valmistus lopetettu, käytettynä voi löytyä kirpputoreilta tai osto- ja myyntiliikkeistä. 
Takaisin Tao Taon dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5