Taotao 4 - Itsekäs tuuliviiri dvd


Missä salo sinertää ja nurmi on kauniin vihreää ja kaikki on niin rauhaisaa…

Kiinassa, kaukaisessa ja rauhallisessa Waizan-laaksossa Himalajan korkeiden vuorien jylhissä maisemissa elää Taotao, pieni pandakarhu. Siellä myös äitipanda kertoo Taotaolle ja hänen ystävilleen apina Kikille, tikka Chiptalle, Purpur-oravalle ja pupuveljeksille ihmeellisiä ja opettavaisia tarinoita.

Tällä DVD:llä kuulemme neljä tarinaa.

01 Tarina merkillisistä ystävyksistä
Villisika ja siili olivat naapuruksia ja kerran he olivat olleet erittäin hyviä ystäviä. Nykyään he eivät enää edes puhuneet toisilleen! Eräs pieni hiiri päätti paikata heidän välinsä ja suostutteli heidät viljelemään yhteistä maata yhdessä. Siili ahkeroi ja villisika vain laiskotteli, kunnes tuli sadonkorjuun aika….

02 Tarina hiirtä ahdistavasta vaikeasta pulmasta
Hiiriveljeksistä toinen oli kyllästynyt pakoilemaan kylän ahdistelevaa kissaa ja hän päätti mennä naimisiin maailman vahvimman morsiamen kanssa. Ongelmana vain oli ettei hän tiennyt kuka olisi maailman vahvin morsian…

03 Tarina itsekkäästä tuuliviiristä
Syntyipä kerran kukonpoika, joka oli erinäköinen kuin sisaruksensa. Hänen äitinsä piti hänestä erityisesti ja niinpä kukonpojasta kasvoi ylpeä ja itsekäs… Loppujen lopuksi hän päätyi linnan keittiön pataan, josta tulli pelasti hänet ja sijoitti kirkon katolle. Siellä ylpeä kukonpoika sai elää yksinäisenä, mutta kaikkien ihailemana tuuliviirinä….

04 Tarina tyytymättömästä perhosesta
Kauniilla saarella, joka oli täynnä kaikenvärisiä kukkia, asui pieni perhonen. Vaikka saari oli kukkia pullollaan, perhonen oli tyytymätön ja haaveili jostain vieläkin kauniimmasta asuinpaikasta. Eräänä päivänä se lähti etsimään uutta asuinpaikkaa….

Taotao 4 - Itsekäs tuuliviiri dvd
Sisältää jaksot 13-16
Puhuttu suomeksi
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Kesto n. 100 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2007
Lajityyppi: Lastenelokuva

Saatavuustieto: Valmistus lopetettu, käytettynä voi löytyä kirpputoreilta tai osto- ja myyntiliikkeistä. 
Takaisin Tao Taon dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5