Smurffit 7 - Romeo ja Smurffiina dvd


Smurffimaista menoa!

Sisältää jaksot:

1. Smurffisoppaa
Hirveä jättiläinen nimeltään Suurisuu auttaa Velhoa jahtaamaan Smurffeja voidakseen mässäillä smurffisopalla. Suursmurffi huijaa jättiläistä ja saa sen uskomaan, että velhokeitto on paljon parempaa kuin smurffisoppa.

2. Pörröinen pulma & Ei kaikki ole smurffia mikä kiiltää
Tohelo tuo Pörrön takaisin Smurffikylään, missä Pörrö monistuu ja uhkaa syödä uuden padon. Nuotti soittaa säveliään, ja musiikista lumoutuneet Pörröt marssivat metsään ja kiinnittyvät pahaa-aavistamattomaan Velhoon. Velho ottaa kiinni kymmenen Smurffia taikajuomaansa varten. Suursmurffi yrittää vapauttaa heidät ja houkuttelee velhon metsään väärän kullan avulla. Suursmurffi käyttää Ronttia hyväkseen vapauttaakseen Smurffit.

3. Romeo ja Smurffiina
Keväällä kaikki Smurffit kilvoittelevat Smurffiinan suosiosta, ja Velho lukee loitsun hänen päälleen kaapatakseen Smurffit. Suursmurffi tulee apuun ja tekee Velhon aikeet tyhjäksi hölmön Rontin avulla.

4. Sadas smurffi & Smurffonia c-duurissa
Huono onni riivaa Smurffikylää. Tarvitaan sata Smurffia tanssimaan taikatanssi, jotta onni kääntyisi. Salama iskee Kaunosmurffin peiliin, jolloin kuva tuplaantuu. Näin syntyy sadas Smurffi, ja kaikki voivat valmistautua tanssiin. Nuottia kielletään soittamasta smurffoniassa, joten Velho houkuttelee hänet soittamaan soitinta, jonka musiikki vaivuttaa Smurffit uneen. Smurffit kuitenkin heräävät, kun Nuotti tuhoaa soittimen, ja Velhon ilkeät suunnitelmat menevät mönkään.

Smurffit 7 Romeo ja Smurffiina dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
TV:stä tuttu animaatiosarja
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 95 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Smurffit dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5