Smurffit 13 - Loppu smurffisti kaikki smurffisti dvd


Smurffimaista menoa!

Sisältää jaksot:

1. Smurffisisko & Kokkismurffi herkuttelee
Smurffiina on löytänyt uuden ystävän, Lauran. Hän on 6 vuotias lapsi, jonka vanhemmat asuvat metsän lähistöllä. Tytöt lähtevät yhdessä metsään, mutta metsässä asuva vanha noita sieppaa heidät. Ahnas syö aivan liikaa. Hän paisuu yhä enemmän, kunnes hän alkaa olla vaarallisen painava. Ilkeä Velho aikoo napata hänet. Pystyykö Suursmurffi pelastamaan Ahnaan?

2. Tohelo kiitollisuudenvelassa & Smurffien kosto
Käteväsmurffi on pelastanut Tohelon kauhealta kohtalolta. Kiitollinen smurffi tekee kaikkensa saadakseen tarjota vastapalveluksen, mikä ei suju aivan suunnitelmien mukaan. Nyt smurffien pitää kehittää nokkela kikka, jolla tulee loppu Tohelon "hyville" töille. Olemme siirtyneet keskiaikaan, jossa riehuu sota. Rohkeat ritarit ovat takaa-ajomatkalla, joka kulkee valitettavasti Smurffikylän läpi. Pieni joukko smurffeja päättää kostaa. Mitähän Suursmurffi mahtaa tuumia siitä?

3. Viimeinen nauru & Hämmästyttävät smurffit
Velho on punonut pirullisen juonen, jonka avulla hän aikoo hankkiutua lopullisesti eroon smurffeista. Hän on kehittänyt kimallejauheen, joka muuttaa smurffit avuttomiksi ja rumiksi hölmöiksi. Vitsismurffi haluaa kovasti tavata kaikkivaltias Melchiorin, josta on tullut smurffikuuluisa keksittyään katoavan laatikon taian. Myös Velho pitää taikuria silmällä, sillä hän haluaa vangita smurffit Melchiorin fantastiseen labyrinttiin!

4. Loppu smurffisti kaikki smurffisti
Kettumaisen ovela Velho varastaa keijujen kullan, jolloin syttyy lähes maailmansota vihaisten keijujen ja hölmistyneiden smurffien välille.

Smurffit 13 Loppu smurffisti kaikki smurffisti dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
TV:stä tuttu animaatiosarja
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 96 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Smurffit dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5