Smurffit 12 - Jouluseikkailu dvd


Smurffimaista menoa!

Sisältää jaksot:

1. Smurffi, joka ei osannut sanoa ei
On suuri kunnia päästä lähtemään suolle hakemaan harvinaista hunajasientä. Paniikkismurffi pelkää kuitenkin suohirviötä. Kukapa muu suolle kannattaa siis lähettää kuin smurffi, joka ei osannut sanoa ei?

2. Sininen vitsaus
Välkky on päättänyt tehdä kaikkensa muiden smurffien hyvinvoinnin eteen. Hän haluaa parantaa heidän kaikki sairautensa ilkeän Velhon avustuksella.

3. Smurffit merellä
Suursmurffi muistelee Haavesmurffin jännittäviä matkoja seitsemällä merellä ja sykähdyttäviä seikkailuja kilpikonnien, valaiden, autiosaarten ja merirosvojen parissa!

.Jouluseikkailu
Smurffit koristelevat pienen kylänsä riemuiten ja valmistautuvat viettämään joulua. Ahnas on kuitenkin syönyt viimeisen mantelin, jonka piti tuoda joulujuhlassa viimeinen silaus joulupuuroon. Siksi smurffit lähtevät metsään lainaamaan mantelia oravalta. Metsässä he kuulevat kulkusten helinää lasten reestä.

Mystinen, ilkeä muukalainen on nähnyt reen lähtevän pois ja lähettää susilauman pelästyttämään rekeä vetävän hevosen. Onneksi smurffit löytävät lapset viime hetkellä ja pelastavat nämä susien kynsistä. He palaavat takaisin kylään, jossa on joulun lämpöä ja iloa. Lopulta smurffit tanssivat ja laulavat suuren ja koristellun joulupuun ympärillä, jonka alle on laitettu sata pientä lahjaa. .

Smurffit 12 Jouluseikkailu dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
TV:stä tuttu animaatiosarja
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 94 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Smurffit dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5