Smurffit 11 - Älä haaskaa älä smurffaa dvd


Smurffimaista menoa!

Sisältää jaksot:

1. Armelias Velho & Smurffit ja rahapuu
Velho on yhtäkkiä hyvin ystävällinen smurffeille, mutta oikeasti hän vain haluaa päästä käsiksi näiden salaiseen timanttivarastoon. Kun smurffit tajuavat sen, Suursmurffi tekee taikaloitsun, jolla smurffit pääsevät irti Velhon kynsistä. Ilkeällä Velholla on jälleen uusi pirullinen suunnitelma. Hän on saanut apua äidiltään, joka on lähes yhtä ilkeä kuin poikansa. Hän houkuttelee smurffeja luokseen rahan avulla, vaikka smurffit eivät edes tiedä, mitä se on. Tarttuuko ahne mies koukkuun?

2. Hyvät, pahat ja smurffit
Kuningas Argon on karski ja julma, mutta hänen taikurinsa Mordain on vielä ikävämpi tyyppi. Hän on napannut monta smurffia ja aikoo laittaa heidät varastamaan kaikki kuninkaan kullat...

3. Älä haaskaa, älä smurffaa & Viluiset smurffit Smurffit
käyttävät paljon aikaa viljelyyn, sadonkorjuuseen ja ruoan valmistamiseen. Käteväsmurffi keksii koneen, joka viljelee ja valmistaa ruokaa. Nerokkaalla keksinnöllä on kuitenkin haittapuolensa. Talvi on tullut yhtäkkiä. Smurffit kärsivät lähes kaikista smurffitaudeista. Pystyykö Nuusku löytämään parantavaa smurffijuurta joutumatta ilkeän Velhon ansaan?

4. Tryffelijahti
Smurffit rakastavat tryffeleitä! Tryffelit kuuluvat kuitenkin peikoille, jotka asuvat syvällä Tryffelipeikkovuore uumenissa. Siellä meren pimeys kätkee Asian, jonka nimeä ei voi edes mainita ääneen.

Smurffit 11 Älä haaskaa älä smurffaa dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
TV:stä tuttu animaatiosarja
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 94 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Smurffit dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5