Smurffit 10 - Kamala lumipeto dvd


Smurffimaista menoa!

Sisältää jaksot:

1. Suurennusseos & Pahanilmansmurffi
Välkky valmistaa suurennusjuomaa, joka suurentaa Pattismurffin ihmisen kokoiseksi. Kasvanut muskelimies vangitsee Velhon ja vie hänet Smurffikylään. Suursmurffi joutuu käyttämään taikuuttaan, jotta Rontti jahtaa isäntänsä takaisin linnaan. Käteväsmurffi kehittää sääkoneen, jolla smurffit voivat säädellä luonnonvoimia. Ei ole helppoa päättää sitä, pitäisikö auringon paistaa tai sateen ropista. Pian kone lämpenee niin, että se räjähtää ilmaan!

2. Robottismurffi
Käteväsmurffi keksii Kellokaulan eli robotin, joka hoitaa kaikki likaiset työt. Välkky ohjelmoi sen uudestaan, ja se poistuu Smurffikylästä. Kellokaula lähtee kaukaiseen linnaan. Nuori prinssi suostuttelee sen palaamaan smurffien luokse, jotta nämä voivat auttaa häntä nousemaan kuningaskunnan valtiaaksi.

3. Smurffattu paratiisi & Kamala lumipeto
Laiskasmurffi unelmoi olevansa paratiisisaarella. Hänen ei enää tarvitse välittää töistä, joita Suursmurffi yleensä määrää hänet tekemään. Hänen unelmansa muuttuu painajaiseksi, eikä työnteko olekaan enää niin ikävää? Välkky ystävineen suunnittelee matkustavansa Jäävuorelle etsimään harvinaista lumikukkaa Suursmurffille. He kohtaavat kauhistuttavan lumihirviön. Vasta Smurffiinan hurmaava käytös saa inhottavan lumimiehen näyttämään suloisen puolensa.

4. Smurffin lähde
Smurffit ovat löytäneet ikuisen nuoruuden lähteen. Sitä vartioi ilkeä peikko, joka varastaa Suursmurffin taikakirjan. He suostuttelevat Velhoa tulemaan apuun, mutta hän matkustaa heti lähteelle nuoruuden perässä. Peikko ja Velho käyvät pian toistensa kimppuun, ja sillä aikaa smurffit varastavat taikakirjan ovelasti takaisin.

Smurffit 10 Kamala lumipeto dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
TV:stä tuttu animaatiosarja
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 94 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin Smurffit dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5