SamSam pikkuinen avaruussankari 4 dvd


SAMSAM pikkuinen avaruussankari 4 dvd: SAMSAM on pikkuinen avaruussankari, joka lentää avaruudessa omalla lentävällä lautasellaan. Vaikka hän joutuukin usein taistelemaan avaruuspahiksia vastaan, pitää hänen silti käydä myös koulua. Erityiskykyinä hänellä on mm. supernäkö ja superkuulo, mutta usein hän selviytyy pinteestä myös hyvien hoksottimiensa ansiosta.

Kaikkein pienimmät sankarit avaruudesta ovat nyt täällä! Kaikkein pienimmillä ei vielä ole super-voimia, mutta silti ne lentävät vaivatta avaruuteen omilla SamSausereilla. Välillä apuun tulevat rakkaat ystävät, SamTeddy, SamMummy ja SamDaddy.

Vaikka hän joutuukin usein taistelemaan avaruuspahiksia vastaan, pitää hänen silti käydä myös koulua. Erityiskykyinä hänellä on mm. supernäkö ja superkuulo, mutta usein hän selviytyy pinteestä myös hyvien hoksottimiensa ansiosta. Apuna seikkailuissa on uskollinen Nassi-nalle sekä lukuisat muut ystävät. Välillä tarvitaan tietysti myös äidin ja isän apua.

Sisältää seuraavat jaksot:

1. Kodinkoneiden kapina
2. Super-Suse ja märkiäiset
3. Musta aukko nikottelee
4. Super-Suse katoaa
5. SamSamin suurin pelko
6. Painajaisen kepponen
7, Kummallinen lapsenvahti
8. Tyttöjen voimin
9. Mikä Nassi-nallelle tuli?
10. Lapset vaihtoon

SAMSAM pikkuinen avaruussankari 4 dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 70 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2010
Lajityyppi: Lastenelokuva

SamSam perustuu Serge Blochin luomiin piirroshahmoihin. Ranskalainen Bayard-kustantamo on luonut supersankarin ympärille laajan tuoteperheen lehtineen, kirjoineen ja leluineen.


 

Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin SamSam pikkuinen avaruussankari dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle


Hakusanat: SAMSAM pikkuinen avaruussankari 4 dvd

 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.muumimukihaku.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5