Puuha-Pete Yhteispeliä dvd


Rolle auttaa ystäväänsä: Anni on korjaamassa rouva Pusan savupiippua, kun katolle istahtaa pari lintua jotka tuulenpuuska lennättää savuhormiin. Pete ja Rolle hälytetään apuun.

Loiskujen Loisku: Pusku ja Putte heittelevät kilpaa kiviä rouva Pusan koristelähteeseen. Kumpi saa aikaiseksi isommat loiskut?!

Putte muskettisoturina: Putte innostuu esittämään muskettisoturia ja lähtee etsimään asuunsa sopivaa miekkaa. Sellainen löytyy Pikkelsin lammashaan aidasta, jonka Pete on juuri korjannut. Putte irrottaa seipään ja pian kaikki lampaat ovat karkuteillä.

Annin synttäriyllätys: Annilla on syntymäpäivä, ja Pete päättää järjestää taikashown! Pusku lähtee herra Hissan avuksi järjestelemään taikuriesitystä.

Herra Hopsun uudet ystävät: Koulun vesitankista löytyy harvinaisia lepakoita ja Pete yrittää löytää niille uuden pesäpaikan. Ehkä ne voisivat muuttaa herra Hopsun kyyhkyslakkaan.

Lisämateriaalit: Pätkis:
1. Pete puhdistaa pientareita
2. Yhteispelillä se sujuu

Puuha-Pete Yhteispeliä dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea
Kesto: n. 56 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 


Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avulla


Takaisin Puuha-Peten dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5