Puuha-Pete Putte pilotti dvd


Putte pilotti: Pete on korjaamassa rouva Kirsikan takanreunusta. Sillä välin Panu kokeilee kaukoohjattavaa lentokonetta, joka karkaa käsistä ja ajautuu läheiselle pellolle. Putte löytää sen ja innostuu kokeilemaan lentotaitojaan.

Saukonpoikien uimakoulu: Pusku lähtee Minin ja Monnan kanssa luontoretkelle. Mutta saukonpojat säikähtävät Miniä, joka mielellään tarkkailisi niiden puuhia.

Kiireinen Kippi: Pete löytää vanhan arkun jossa on Panun omaisuutta. Kippiä hoputetaan sinne ja tänne ja pian arkun tärkeät paperit ovat joutua hukkaan.

Pikkalan taideaarteet: Herra Hissa aikoo järjestää taidetapahtuman ja Peten pitäisi kunnostaa museorakennus. Sopivat lattialaudat löytyvät kierrätyskeskuksesta...

Salaattimaan yölliset vieraat: Putte jää yöksi vahtimaan Pikkelsin isännän salaattimaan uutta aitaa, mutta nukahtaa kesken kaiken. Aamulla aita on kaadettu ja koko kasvimaa on täynnä jäniksiä.

Extra Pätkis
1. Konstikkaat kuviot
2. Putte lastaa perävaunun

Puuha-Pete Putte pilotti dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea
Kesto: n. 45 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 


Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avulla


Takaisin Puuha-Peten dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5