Puuha-Pete Peten vapaapäivä dvd


Kuraiset kaverukset: Kaivuri ja Pusku palaavat varikolle. Puskun riemuksi vesiletkun sijaan heitä odottaakin Putte ja kunnon mutapaini!

Peten vapaapäivä: Peten vapaapäivä uhkaa mennä pilalle, kun Annin tietokoneeseen tulee vika. Linnunlaulun sijaan Pete joutuukin kuuntelemaan työpuheluita.

Puoleensavetävä Nosse: Kaupungissa järjestetään talkoot ja Annin on siivottava vanha rautatie pyörätieksi. Kiskojen vetoon tarvitaan Nossen apua.

Rollen kilpikonna: Kun Pete ja Anni rakentavat bussipysäkkiä, Rolle on vähällä ajaa tielle ilmestyneen kilpikonnan päälle.

Puten pikakuljetus: Putte päättää auttaa postinkuljettajaa jonka auto on rikki. Mutta Putte ei osaa lukea, ja näin kaikki paketit jaetaan vääriin osoitteisiin.

Lisämateriaalit: Pätkis
1. Lennokkaat mielikuvat
2. Jalkapallon hurmaa

Puuha-Pete Peten vapaapäivä dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea
Kesto: n. 50 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 


Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avulla


Takaisin Puuha-Peten dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5