Puuha-Pete Kaikkien aikojen joulu dvd


KAIKKIEN AIKOJEN JOULU, ensimmäinen Puuha-Pete elokuva on täynnä iloista joulunodotusta, jännittäviä hetkiä, mainioita kommelluksia ja suuria yllätyksiä! Joulu on tulossa ja Puuha-Pete on innoissaan saadessaan puhelun kaukaa pohjoisesta. Hänen kaksoisveljensä Tom, joka työskentelee siellä eläintieteilijänä, on tulossa jouluksi kotiin. Iloista jälleennäkemistä kannattaa odottaa, mutta sitä ennen Petellä ja koneilla on vielä paljon töitä.

Kaupungissa järjestetään suuri ulkoilmakonsertti jonne pitäisi rakentaa esiintymislava ja jouluvalot. Pete haluaisi kaiken valmiiksi ennen Tomin tuloa, mutta kaikki ei mene suunnitelmien mukaan, ja konsertti on vaarassa myöhästyä. Myös Tom on myöhässä. Lisäksi Peten pitäisi tapansa mukaan esiintyä joulupukkina. Ainakin se on varmaa, että tästä joulusta tuleekin kaikkien aikojen joulu!

Puuha-Pete Kaikkien aikojen joulu dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea
Kesto: n. 52 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva 


Tarkista tuotteen tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avulla


Takaisin Puuha-Peten dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.ilmainenmuste.fi www.lukijapalvelu.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5