Prätkähiiret Lepakkohiiret dvd


JUUSTOMETSURIT
Nuikkiin ja Mutanttiin osuu vahingossa mutanttisäde, joka tekee niistä kaksipäisen hirviön. Leipäjuusto lähettää hirviön Prätkähiirten perään ja menee sillä aikaa varastamaan metsän.

HIKKORI TIKKORI, PROFFA
Leipäjuusto matkustaa Chicagon esihistorialliseen menneisyyteen varastaakseen kaupungin tontin ennen kaupungin rakentamista. Kun nykykaupunkiin alkaa ilmestyä jättimäisiä kraattereita, pitää Prätkähiirten matkustaa ajassa takaperin estääkseen Leipäjuuston touhut.

LEPAKKOHIIRET
Leipäjuusto lähtee Kansasiin varastamaan vehnää Plutoon. Hän perustaa päämajansa jättikokoiseen ilmalaivaan. Prätkähiiret joutuvat ilmataisteluun Leipäjuuston kanssa pelastaakseen viljasadon.

Prätkähiiret Lepakkohiiret dvd
Biker Mice From Mars Suomi-versio / suomeksi dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea
Kesto: 66 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2008
Lajityyppi: Lastenelokuva 


Saatavuustieto: valmistus lopetettu. Tämä on ollut K.E. Median jakelussa, mutta heidän leffalevityksensä on päättynyt Suomessa, ei siis enää saatavilla Suomi-versiona.


Takaisin Prätkähiiret dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5