Prätkähiiret Hanat auki dvd


Sisältää seuraavat mukaansa tempaavat jaksot:

Hanat auki!
Prätkähiiret tulevat Maahan ja huomaavat, että Plutolaiset ovat alkaneet siirtää maata Lalli Leipäjuuston johdolla pois planeetalta. Prätkähiiret saavat apua naispuoliselta moottoripyörämekaanikolta Santulta estääkseen Maata kokemasta samaa kohtaloa kuin Mars.

Haiseva kaupunki
Leipäjuusto palkkaa pahanhajuiset plutolaisroistot Löyhkälän veljekset auttamaan taistelussa Prätkähiiriä vastaan. Veljekset epäonnistuvat, mutta kieltäytyvät lähtemästä Maasta koska he pitävät täkäläisestä roskaruoasta. Roskaruoka saa heidän kehonsa löyhkäämään sietämättömästi ja Leipäjuusto keksii loistoidean. Hän karkottaisi Chicagon asukkaat pois kaupungistaan pahanhajuisten veljesten avulla ja ostaisi halvalla kaupungin. Prätkähiirten on pakko taistella lemun keskellä.

Prätkähiiret Hanat auki dvd
Biker Mice From Mars Suomi-versio / suomeksi dvd
Biker Mice from Mars Rock... and Rice!
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea
Kesto: 45 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2006
Lajityyppi: Lastenelokuva 


Saatavuustieto: valmistus lopetettu. Ei ole enää tai tällä hetkellä saatavilla Suomi-versiona.


Takaisin Prätkähiiret dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5