Prätkähiiret dvd


Prätkähiiret (Biker Mice from Mars) on yhdysvaltalainen 1990-luvulla valmistunut 65-osainen piirrossarja. Suomessa sarjaa esitettiin ensimmäisen kerran MTV3:lla vuosina 1994–1996. Sarja nousi ensimmäisellä esityskerrallaan suureen suosioon ja sen johdosta sitä on toivottu jatkuvasti uusintana 1990-luvulta lähtien.

Sarjan suomenkielinen versio muistetaan eritoten hahmojen käyttämästä ajoittain hieman ronskistakin puhetyylistä, jollaista ei useimmiten puhuta nuorille suunnatuissa piirrossarjoissa. Joku hahmoista saattoi myös puhua esimerkiksi stadin slangia tai karjalan murretta.

Vuonna 2006 sarjasta valmistettiin myös samanniminen 28-osainen spin-off. Jaksoja on siis uutta ja vanhaa tuotantokautta ja piirrostyyli eroaa tietysti näiden eri aikoina tehtyjen jaksojen välillä. Tämä kannattaa huomioida jos etsit nimenomaan alkuperäisiä esim. lapsuudesta tuttuja Prätkähiirien jaksoja.

Monien katsojien toiveista huolimatta sarjasta ei ole julkaistu kaikki jaksot kattavaa keräilyboxia suomeksi. Edes yksittäisiä dvd-julkaisuja ei ole tällä hetlellä saatavissa.


Lisää sisältöä tulossa tälle sivulle myöhemmin.


Prätkähiirien dvd-sarja sisältää seuraavat julkaisut:


Prätkähiiret 1 Seikkailu alkaa dvd
Prätkähiiret 2 Hellä hiirenloukku dvd
Prätkähiiret 3 Britannian invaasio dvd
Prätkähiiret 4 Desperado dvd
Prätkähiiret 5 Kaupungin uudet kissat dvd
Prätkähiiret 6 Prätkähiiret kaivoksessa dvd
Prätkähiiret 7 Ui haiden kanssa dvd
Prätkähiiret 8 Olipa kerran Marsissa dvd
Prätkähiiret Hanat auki dvd
Prätkähiiret Hiiri ja hänen prätkänsä dvd
Prätkähiiret Inkvisitio dvd
Prätkähiiret Lepakkohiiret dvd
Prätkähiiret Juustokuninkaan katkuinen valtakunta dvd


Saatavuustieto: tällä hetkellä dvd-sarjaa ei ole Suomessa myynnissä. Toivottavasti uusintapainoksia tulee taas joskus myöhemmin.Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5