Prätkähiiret 7 Ui haiden kanssa dvd


Dvd sisältää kolme jaksoa:

Takaa-ajetut
Rami Palkki isännöi omaa tosi-tv-sarjaa ja lupaa rahapalkinnon katsojille, jotka vangitsevat kaupunkia terrorisoivat rikolliset. Tällä viikolla Palkki on etsintäkuuluttanut Prätkähiiret Marsista ja luvannut palkkioksi kokonaisen miljoonan! Tämän seurauksena Prätkähiiret saavat peräänsä koko Chicagon!

Ui haiden kanssa
Prätkähiiret saavat kutsumattoman vieraan - Vinskin tädin Marjan, avaruuspiraatin, jolla on pahat mielessä. Seikkailu vie Prätkähiiret ja heidän muunnellut moottoripyöränsä veden alle, jossa he joutuvat tekemään kaikkensa estääkseen Marjaa aloittamasta yhteistyötä Rami Palkin kanssa.

Vauvamurheita
Prätkähiiret joutuvat uudenlaisen tiukan paikan eteen, kun ilkeä tohtori Katinkoski muuttaa vahingossa Vinskin vauvahiireksi. Muut Prätkähiiret ovat usein suurissa vaikeuksissa yrittäessään pitää vanhempaa Vinskiä pois pulasta, mutta leikki on vielä kauempana, kun Prätkähiiret yrittävät taistella kissatronilainen ja Rami Palkkia vastaan ja samaan aikaan pitää Vinskin puhtaissa vaipoissa!

Prätkähiiret 7 Ui haiden kanssa dvd
Biker Mice From Mars Suomi-versio / suomeksi dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea
Kesto: 66 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2008
Lajityyppi: Lastenelokuva 


Saatavuustieto: valmistus lopetettu. Tämä on ollut K.E. Median jakelussa, mutta heidän leffalevityksensä on päättynyt Suomessa, ei siis enää saatavilla Suomi-versiona.


Takaisin Prätkähiiret dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5