Prätkähiiret 6 Prätkähiiret kaivoksessa dvd


Dvd sisältää kolme jaksoa:

Prätkähiiret kaivoksessa
Palkki palkkaa pahamaineisen Roihun luomaan maanvyörymän Rontin maanalaiseen laboratorioon, minkä seurauksena Rontti jää ansaan ja hänen tutkimustyönsä on päätymässä rikollisten käsiin. Prätkähiiret joutuvat revittämään kaasu pohjassa pelastaakseen Rontin ja hänen työnsä ennen kuin Palkki ja kissatronilaiset saavat saaliin tassuihinsa.

Puun ja Rumpin välissä
Rami Palkki lähettää Uudistajansa Arktisen Luonnonsuojelualueen yläpuolelle yrittäessään muuttaa alueen Palkin Huvipuistoksi! Prätkähiirten on estettävä Palkin ilkeä suunnitelma ja suojeltava tätä aluetta päihittämällä maailman paras motocrosspyöräilijä radalla, joka puristaa mehut ulos erinomaisistakin motoristeista!

Pommi
Prätkähiiret saavat huomata, että he eivät ole ainoita, jotka etsivät tetrahiilivetyjä, kun he kohtaavat sivistyneen ja lempeä-äänisen lumimiestyypin olennon nimeltä ?A-pommi?. Mutta ehtivätkö Prätkähiiret pelastamaan A-Pommin perheen ja saamaan Uudistajan valmiiksi?

Prätkähiiret 6 Prätkähiiret kaivoksessa dvd
Biker Mice From Mars Suomi-versio / suomeksi dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea
Kesto: 66 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2008
Lajityyppi: Lastenelokuva 


Saatavuustieto: valmistus lopetettu. Tämä on ollut K.E. Median jakelussa, mutta heidän leffalevityksensä on päättynyt Suomessa, ei siis enää saatavilla Suomi-versiona.


Takaisin Prätkähiiret dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5