Prätkähiiret 5 Kaupungin uudet kissat dvd


Sankarilliset marsilaiset vapaustaistelijahiiret Turbo, Vinski & Moto käyvät ankaraa taistelua vihollisjoukkoja vastaan. Heidän vastassaan ovat Karvapallon johtamat kissatronilaiset ja Kattinaattori, jotka haluavat käsiinsä Marsin suurimman saaliin - Uudistajan.

Kaupungin uudet kissat
Kissatronilaisten ylin johtaja on saanut tarpeeksensa Karvapallon ja Kattinaattorin epäonnistumisista ja lähettää kätyrinsä vaihtopenkille. Kolme hurjaa naismuodonmuuttajaa lähtee jahtamaan Prätkähiiriä palkkio silmissään!

Pelkääjänpaikka
Prätkähiiret joutuvat tyytymään autoihin, kun Rami Palkki ja hänen ilkeät kätyrinsä varastavat heidän moottoripyöränsä. Vaikka Prätkähiiret ovatkin ehkä koko maailmankaikkeuden kovimpia revittäjiä moottoripyörillä, kukaan ei ole opettanut heitä ajamaan autolla!

Cyberhiiret Marsista
Kun Rontti huomaa, että Palkki on onnistunut asentamaan superviruksen salaisiin tietokantoihin, jotka pitävät sisällään Uudistajan kaikki salaisuudet, Rontti siirtää itsensä maailmanlaajuiseen tietoverkkoon tappaakseen viruksen. Rontin aika on kuitenkin käymässä vähiin, joten Prätkähiiret joutuvat siirtymään cybermuotoon ja tuhoamaan cyberuhan ennen kuin he tuhoutuvat itse ? lopullisesti!

Prätkähiiret 5 Kaupungin uudet kissat dvd (kansilehdessä on näköjään painovirhe, huomaatko mikä?)
Biker Mice From Mars Suomi-versio / suomeksi dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea
Kesto: 66 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2008
Lajityyppi: Lastenelokuva 


Saatavuustieto: valmistus lopetettu. Tämä on ollut K.E. Median jakelussa, mutta heidän leffalevityksensä on päättynyt Suomessa, ei siis enää saatavilla Suomi-versiona.


Takaisin Prätkähiiret dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5