Prätkähiiret 4 Desperado dvd


Sankarilliset marsilaiset vapaustaistelijahiiret, turbo, Vinski ja Moto jatkavat edelleen ankaraa taistelua vihollisjoukkoja vastaan. Karvapallon johtamat kissatronilaiset ja Kattinaattori haluavat Marsin suurimman saaliin, Uudistajan.

Dvd sisältää kolme jaksoa:

Saturnuksen surfaavat kissat:
Prätkähiiret onnistuvat nappamaan Palkin Uudistajan Saturnuksessa, kiitos Karvapallon siirtokoneen! He eivät kuitenkaan tiedä, miten he pääsevät takaisin Maahan, joten he joutuvat turvautumaan Saturnuksella asuvien kissojen apuun. He saavat kuitenkin pian huomata, että aalloilla ratsastavat kissanpennut polveutuvat ilkeistä kissatronilaisista, jotka ovat hiirten perivihollisia! Ovatko Saturnuksen surfaavat kisulit ystäviä vai vihollisia?

Jyrinää kilparadalla:
Prätkähiiret haastetaan motocrosskisaan, jossa vastustajat eivät kisaa reilusti. Santtu tekee parhaansa pitääkseen moottoripyörät radalla, mutta oudot tapahtumat vain seuraavat toisiaan. Voisiko Santtu olla syypää radan outoihin tapahtumiin?

Desperado:
Turbo loukkaantuu taistelussa kissatronilaisia vastaan. Herätessään hän luulee olevansa kuuluisan ja ikivanhan jouluelokuvan hahmo! Muut Prätkähiiret joutuvat tekemään kaikkensa estääkseen Turbon päätymisen kissatronilaisten käsiin ja palauttaakseen johtajansa järjen.

Prätkähiiret 4 Desperado dvd
Biker Mice From Mars Suomi-versio / suomeksi dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea
Kesto: 66 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2007
Lajityyppi: Lastenelokuva 


Saatavuustieto: valmistus lopetettu. Tämä on ollut K.E. Median jakelussa, mutta heidän leffalevityksensä on päättynyt Suomessa, ei siis enää saatavilla Suomi-versiona.


Takaisin Prätkähiiret dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5