Prätkähiiret 3 Britannian invaasio dvd


Sankarilliset marsilaiset vapaustaistelijahiiret, turbo, Vinski ja Moto jatkavat edelleen ankaraa taistelua vihollisjoukkoja vastaan. Karvapallon johtamat kissatronilaiset ja Kattinaattori haluavat Marsin suurimman saaliin, Uudistajan.

Dvd sisältää kolme jaksoa:

Britannian invaasio:
Prätkähiirten tehtävä vaikeutuu entisestään, kun pahamaineinen Risto Nummi-Jotain kuulee Uudistajan olemassaolosta. Ylikomentaja Karvapallon kanssa sopimuksen tehnyt Riku lähettää ilkeät robottinsa Nyrkin ja Moukarin antamaan Prätkähiirille kyytiä. Sillä välin Rontti huomaa, että Maan tetrahiilivedyillä on odottamattomia ja epämieluisia sivuvaikutuksia.

Välirikko:
Tietääkö tämä Prätkähiirten loppua? Minni saapuu Maahan ilmoittamaan Turbon ylennyksestä, minkä vuoksi Turbon on jätettävä muut Prätkähiiret ja palattava Marsiin. Kun Moton siskonpoika vapaustaistelija Miihkali liittyy Prätkähiirten vahvuuteen, kaikki ei kuitenkaan suju jouhevasti!

Tuomionpäivä:
Liikennerikkomus vie Prätkähiiret tuomioistuimen eteen, ja he saavat pian huomata istuvansa pitkää kakkua, kun päivän tuomarina toimii itse Rami Palkki! Tämä on kuitenkin vasta alkua. Prätkähiiret saavat vanginvartijakseen vaarallisen kahelin nimeltä Murskaaja, joka uhkaa polkea Prätkähiiret maanrakoon.

Prätkähiiret 3 Britannian invaasio dvd
Biker Mice From Mars Suomi-versio / suomeksi dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea
Kesto: 66 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2007
Lajityyppi: Lastenelokuva 


Saatavuustieto: valmistus lopetettu. Tämä on ollut K.E. Median jakelussa, mutta heidän leffalevityksensä on päättynyt Suomessa, ei siis enää saatavilla Suomi-versiona.


Takaisin Prätkähiiret dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5