Prätkähiiret 2 Hellä hiirenloukku dvd


Tarina alkaa Prätkähiirten kotiplaneetalta... Marsista. Sankarilliset marsilaiset vapaustaistelijahiiret Turbo, Vinski & Moto käyvät ankaraa taistelua vihollisjoukkoja vastaan. Heidän vastassaan ovat Karvapallon johtamat kissatronilaiset ja Kattinaattori, jotka haluavat käsiinsä Marsin suurimman saaliin - Uudistajan.

Muistikatkos
Rami Palkki on nyt entistä rajumpi! Hullun tiedemiehen tohtori Katinkosken rakentama Uudistaja räjähtää Palkin kasvoille, minkä seurauksena hän päätyy vaeltamaan Chicagon kaduille muistinsa menettäneenä. Toimiva Uudistaja on yhä Palkin hallussa, mutta pahaksi onneksi hän ei muista, mitä laite tekee. Kisa Uudistajasta käy yhä kuumana!

Hellä hiirenloukku
Prätkähiiret virittävät moottoripyöristään hurjia suopyöriä auttaakseen mutaan jumiutunutta hiirineitokaista. Mutta onko tämä viehättävä neitokainen harmiton vai voisiko hän olla pahamaineinen kissatronilainen muodonmuuttaja Kataliina Katti, joka yrittää huiputtaa Prätkähiiriä paljastamaan salaisen piilopaikan, jossa Rontti valmistelee Marsin uutta Uudistajaa?

Maanalainen maailma
Prätkähiiret houkutellaan Palkin marketin alapuolella sijaitsevaan salaiseen maanalaiseen maailmaan, jossa he kohtaavat kaikkien aikojen kovimpiin pahiksiin lukeutuvan Rystysen sekä koko joukon vanhoja vihollisia. Plutolaiset tekevät paluun!

Prätkähiiret 2 Hellä hiirenloukku dvd
Biker Mice From Mars Suomi-versio / suomeksi dvd
Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta
Puhumme suomea
Kesto: 66 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2006
Lajityyppi: Lastenelokuva 


Saatavuustieto: valmistus lopetettu. Tämä on ollut K.E. Median jakelussa, mutta heidän leffalevityksensä on päättynyt Suomessa, ei siis enää saatavilla Suomi-versiona.


Takaisin Prätkähiiret dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5