Prätkähiiret 1 Seikkailu alkaa dvd


Tarina alkaa Prätkähiirten kotiplaneetalta... Marsista. Sankarilliset marsilaiset vapaustaistelijahiiret Turbo, Vinski & Moto käyvät ankaraa taistelua vihollisjoukkoja vastaan. Heidän vastassaan ovat Karvapallon johtamat kissatronilaiset ja Kattinaattori, jotka haluavat käsiinsä Marsin suurimman saaliin - Uudistajan.

Seikkailu alkaa, osa I + II
Marsin vesivarastot ovat käymässä vähiin, ja pian marsilaiset hiiret ovat tuhon partaalla. Heidän ainoa toivonsa on nerokas Uudistaja, kone, joka pystyy muuttamaan irtomaan miksi tahansa aineeksi kuten vedeksi. Ylikomentaja Karvapallon johtamat ilkeät kissatronilaiset ovat kuitenkin aloittaneet rajun hyökkäyksen tavoitteenaan saada Uudistaja omiin tassuihinsa. Pystyvätkö Prätkähiiret Marsista puolustamaan tovereitaan kissatronilaisten hyökkäykseltä?

Muutoksen aika
Rontti altistuu tetrahiilivedyille, minkä seurauksena hänestä tulee hullu ?Rontti-rotta?. Tilanne pahenee entisestään, kun Palkki onnistuu vangitsemaan hänet New Yorkin kaduilta. Palkki yrittää pakottaa Rontin rakentamaan uuden Uudistajan, jolla ilkeä rakennuttaja voisi laajentaa liiketoimintaansa ja rikastua entisestään. Vaihtaako Rontti leiriä? Pystyvätkö Prätkähiiret pelastamaan hänet Rami Palkin kynsistä ja suostuttelemaan hänet jatkamaan työtään marsilaisten lukuun? Prätkähiiret ovat tähän mennessä suurimman haasteensa edessä.

Prätkähiiret 1 Seikkailu alkaa dvd
Biker Mice From Mars Suomi-versio / suomeksi dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Puhumme suomea
Kesto: 66 minuuttia
Julkaisuvuosi: 2006
Lajityyppi: Lastenelokuva 


Saatavuustieto: valmistus lopetettu. Tämä on ollut K.E. Median jakelussa, mutta heidän leffalevityksensä on päättynyt Suomessa, ei siis enää saatavilla Suomi-versiona.


Takaisin Prätkähiiret dvd-osastolle

Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.yvesrocher.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5